autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Ohrid Luchthaven

Startpagina > Macedonië > Autohuur Ohrid Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Ohrid Luchthaven. Autohuur in Ohrid Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Ohrid Luchthaven

Autoverhuur Ohrid Luchthaven
Autohuur Ohrid Luchthaven

Ohrid Luchthaven (IATA Code: OHD) is bekend door de lokale bevolking als de Ohrid St. Paul the Apostle Luchthaven. De inrichting is gelegen in het zuidwestelijke deel van het land. De luchthaven enkele baan en terminal verwerken ongeveer 43.000 passagiers per jaar vanuit een beperkt aantal luchtvaartmaatschappijen carriers.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Ohrid Luchthaven biedt diensten van minder dan een dozijn dragers. Helvetica Airways is de enige die momenteel op de luchthaven die een regelmatige route vliegt - naar Zürich.De andere vervoerders bieden seizoensgebonden en seizoensgebonden chartervluchten. Extra dragers omvatten Adria Airways (waarvan wordt verwacht dat een route naar Ljubljana beginnen in het voorjaar van 2014). Arkefly biedt seizoensgebonden charters naar Amsterdam.Austrian Airlines (met activiteiten die door Tyrolean Airways) biedt bestemming routes naar Graz, Linz en Wenen.Jetairfly biedt seizoensgebonden bestemming routes naar Brussel en Skopje en Corendon Airlines vliegt een seizoensgebonden charter naar Dalaman.

Luchthaven Faciliteiten

Ohrid Luchthaven heeft een kleine terminal met beperkte opties en diensten voor de passagiers. WiFi-internettoegang is beschikbaar in de belangrijkste terminal, samen met een VIP en CIP (Commercial Important Person) lounge. Een snackbar is gelegen in de grote zaal en een kleine restaurant biedt een beperkte kost en toegang tot koude en warme dranken. Passagiers wordt geadviseerd om autoverhuurbedrijven in de buurt van Ohrid.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen