autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Luxemburg

Startpagina > Luxemburg

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Luxemburg. Autohuur in Luxemburg omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

 

Alle luchthavens

 

Luxemburg Luchthaven

 

 

Gids Luxemburg

Autoverhuur Luxemburg
Autohuur Luxemburg

Introductie

Luxemburg, officieel het Groothertogdom Luxemburg, is een klein land in West-Europa.Het wordt begrensd door België in het westen en het zuiden, Frankrijk in het zuiden en Duitsland naar het oosten.De grens gedeeld met Duitsland wordt gevormd door drie rivieren: de Moezel, de Sauer en de Our.Luxemburg heeft twee verschillende gebieden: Oesling in het noorden die deel uitmaken van de Ardennen bergen, en de Gutland ("goede land") naar het zuiden.De totale oppervlakte is ongeveer 998 vierkante mijlen (2.586 km ²), en het land van 51 mijl (82 km) lang en 35 mijl (57 km) breed, waardoor het kleiner dan de staat Rhode Island.

Bevolking en taal

Luxemburg heeft ongeveer 524.000 inwoners. Dit nummer zwelt op de weekdagen als "Frontaliers" die in de buurlanden wonen pendelen in Luxemburg voor het werk.

De mensen van Luxemburg Luxemburgers genoemd, meer dan een derde zijn geboren buiten het land, voornamelijk in België, Frankrijk, Duitsland, Italië of Portugal.Cultuur van het land bestaat uit een mix van Romaanse en Germaanse tradities. Het heeft drie officiële talen: Luxemburgs, Duits en Frans. De meeste bewoners spreken minstens twee van deze. Luxemburgs wordt meestal gebruikt bij het ​​spreken met elkaar, terwijl de meeste officiële zaken worden gedaan in het Frans en Duits wordt gebruikt in scholen, kerken, en de media.Veel Luxemburgers spreken ook Engels. Naar schatting 87% van de bevolking is rooms-katholiek, hoewel Luxemburg is officieel een seculiere staat.

Grote steden en toeristische bestemmingen

De grootste stad is van Luxemburg, die ook als de hoofdstad en heeft ongeveer 90.000 inwoners.De stad zelf is op de UNESCO World Heritage List in de erkenning van het historisch belang van de vestingwerken. Er zijn ook verschillende opmerkelijke musea hier.

De noordelijke regio (Oesling) is dun bevolkt, alleen de stad van Wiltz heeft een bevolking van meer dan 4.000 mensen. Andere grote steden, gelegen in het zuiden (Gutland), omvatten Esch-sur-Alzette, Dudelange, en Differdange. Het Nationaal Museum voor Militaire Geschiedenis in Diekirch staat bekend om de tentoonstelling van de Slag om de Ardennen, en is een populaire toeristische attractie. Echternach, een klein en levendig stadje, is de oudste stad van het land, en een geweldige uitvalsbasis om de prachtige streek die bekend staat als "Klein Zwitserland" of Mullerthal verkennen. Een andere populaire bestemming is Mondorf-les-Bains, een kuuroord gelegen op de grens met Frankrijk. Het romantische dorpje Vianden, bekend om zijn prachtige kasteel, is een toeristische favoriet in de Our ​​vallei van de rivier.

Klimaat

Het klimaat is continentaal. Er is veel neerslag, vooral tegen het einde van de zomer. De zomers kunnen warm krijgen, maar de temperatuur zelden boven 85 ° F (30 ° C). De winters zijn mild, maar januari en februari kan het koud, met temperaturen vallen zo laag als 5 ° (-15 ° C) F.

Het terrein is voornamelijk zacht glooiende heuvels met brede, ondiepe dalen. Iets bergachtig in het noorden, en een steile helling naar beneden naar de Moezel uiterwaarden in het zuidoosten.

Economie

Luxemburg, een van 's werelds meest ontwikkelde landen, heeft' s werelds hoogste BBP per hoofd van de bevolking. BBP wordt geschat op $ 41450000000 USD, met een export ter waarde van $ 19220000000 USD en de invoer ter waarde van $ 26500000000 USD. In het kader van de Europese Unie, zijn munt is de euro. Luxemburgs euro behoren tot de zeldzaamste van de euro, en zelfs binnen het land, de meeste van uw verandering zal zijn in Euro munten van andere landen.

De industriële sector is voornamelijk gebaseerd op staal tot de jaren 1960, maar is sindsdien gediversifieerd en omvat nu rubber, chemicaliën en andere producten. De financiële sector is sterk gegroeid de afgelopen decennia, met bancaire en financiële diensten nu de top-industrie in Luxemburg. Het land heeft ook een reputatie voor zijn high-tech industrieën. Meer dan 60% van het land beroepsbevolking woont buiten de grenzen van Luxemburg, pendelen elke dag in het land voor het werk.

Vervoer

Luxemburg heeft een aanzienlijk netwerk van wegen en spoorwegen. Er is een snelle treinverbinding naar Parijs, beide Parijs en Brussel kan in minder dan 3 uur worden bereikt.Er is een bus netwerk, hoewel service sporadisch kan zijn, met name uit de buurt van de hoofdstad. Meer inwoners hebben auto's hier in Luxemburg dan in bijna overal elders in Europa. Omdat het land heeft zo'n goed ontwikkeld wegennet, autohuur is een aanbevolen manier om te reizen door het hele land. Internationale luchthaven Luxemburg-Findel (LUX) is gelegen nabij de stad Luxemburg en biedt vluchten naar vele Europese landen.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen