autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Beiroet Luchthaven

Startpagina > Libanon > Autohuur Beiroet Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Beiroet Luchthaven. Autohuur in Beiroet Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Beiroet Luchthaven

Autoverhuur Beiroet Luchthaven
Autohuur Beiroet Luchthaven

Beiroet Luchthaven (IATA Code: BEY) is ook bekend als de internationale luchthaven van Beiroet. De luchthaven is de belangrijkste en grootste faciliteiten serveren Libanon en dient als een hub voor Wings of Libanon, Middle East Airlines en Med Airways. Gelegen aan de westelijke oever van de centrale Libanon, de luchthaven drie start-en landingsbanen en de belangrijkste passagiersterminal proces ongeveer zes miljoen passagiers per jaar met meer dan 63.000 vluchtbestemmingen.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Beiroet Luchthaven biedt diensten aan meer dan twee dozijn nationale en internationale luchtvaartmaatschappijen. Gemeenschappelijke dragers omvatten Aeroflot, Air Arabia, Egypte, Air France, British Airways, Egypt Air, Emirates, Germanwings, Middle East Airlines, Pegasus Airlines, Royal Jordanian, Syrian Air en Turkish Airlines.De meest populaire internationale bestemming routes omvatten Moskou, Alexandrië, Parijs, Rome, Londen, Cairo, Dubai, Boekarest en Istanbul.Populaire regionale bestemmingen zijn Amman, Jeddah, Abu Dhabi, en Damascus.

Luchthaven Faciliteiten

De internationale luchthaven van Beiroet biedt een breed scala aan diensten voor passagiers. Een gebedsruimte ontworpen voor christenen en moslims is gelegen op de tweede verdieping in de vertrekhal. Bancaire faciliteiten en geldautomaten bevinden zich in de belangrijkste terminal. Eetgelegenheden zijn een service restaurant genaamd Akle, gelegen in de aankomsthal. Verkennen Japanse visgerechten in ZOUT op het derde niveau van de vertrekhal. Duty-free winkels en winkels voor schoonheidsproducten, elektronica, en drank en tabak zijn verspreid over de terminals. Autoverhuur bieden opties meer dan een half dozijn aanbieders zoals Hertz, City Car, Budget en Avis.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen