autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Libanon

Startpagina > Libanon

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Libanon. Autohuur in Libanon omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

 

Alle luchthavens

 

Beiroet

 

 

Gids Libanon

Autoverhuur Libanon
Autohuur Libanon

Introductie

Libanon, gelegen aan het oostelijke einde van de Middellandse Zee, wordt begrensd door Israël in het zuiden en Syrië in het noorden.Het oppervlak van 4.036 vierkante mijlen (10.452 km ²) is het kleiner dan de staat Connecticut.Het moderne land van Libanon werd opgericht na de Eerste Wereldoorlog, in 1941 het verkrijgen van zijn onafhankelijkheid van Frankrijk. In de afgelopen decennia hebben verschillende gewapende conflicten, met name een burgeroorlog blijvende 1975-1990, het land beschadigd.

Bevolking en taal

Libanon heeft meer dan 4,1 miljoen inwoners. Terwijl voornamelijk etnisch Arabische, Libanon is een divers land met een bevolking bestaat uit verschillende nauw met elkaar verbonden culturen. Veel christelijke Libanezen zelf Feniciërs in plaats van Arabieren beschouwen. De meest religieus divers land in de regio, wordt geschat 59% moslim en 41% christen te zijn. De sjiitische gemeenschap naar schatting 27% van de totale bevolking, voornamelijk gelegen in Zuid-Libanon en de soennitische gemeenschap naar schatting 27%, voornamelijk gevestigd in het noorden te zijn.Het land telt meer dan 460.000 vluchtelingen, voornamelijk uit Palestina, Irak en Syrië. Arabisch is de officiële nationale taal, en het Frans wordt ook veel gesproken hier.

Grote steden en toeristische bestemmingen

De hoofdstad en grootste stad is van Beiroet, met een geschatte 2 miljoen mensen.Beiroet is vooral bekend om zijn stedelijke nachtleven. Andere grote steden zijn onder meer Tripoli (210.000 inwoners) en Sidon (150.000 inwoners). Top toeristische bestemmingen van het land omvatten historische ruïnes zoals Anjar, Baalbeck, Byblos en Deir El Qamar.

Klimaat

Libanon heeft vier verschillende gebieden: de kustvlakte, het Libanon gebergte dat parallel loopt aan de Middellandse Zeekust, de vruchtbare Beqaa vallei, en de Anti-Libanon gebergte. Het land heeft een gematigd mediterraan klimaat, met het weer wisselend per regio. De kustgebieden hebben koele, regenachtige winters en hete, vochtige zomers. In de bergen, de temperaturen zijn veel kouder, met zware sneeuwval in de wintermaanden. Noordoostelijke Libanon heeft de neiging om droger zijn vanwege de regen schaduw gecreëerd door de bergen.

Economie

Naar aanleiding van de Libanese Burgeroorlog (1975-1990), zijn er aanzienlijke inspanningen om de economie te doen herleven en de wederopbouw van de infrastructuur van het land geweest. Ondanks de wereldwijde recessie, heeft de Libanese economie een aanzienlijke recente groei. BBP wordt geschat op $ 41500000000 USD, de export naar 5300000000 $ USD, en de invoer op 19300000000 $ USD. Grote industrieën onder meer landbouw, toerisme, de productie van sieraden, olie, en het bankwezen. De munteenheid is het Libanese pond.

Vervoer

Er zijn vijf luchthavens in het land. Internationale vluchten vertrekken van grote luchthaven van Libanon, Beiroet Internationale Luchthaven in Beiroet.Omdat de spoorwegen zwaar werden beschadigd door de burgeroorlog, snelwegen zijn de meest voorkomende manieren om rond in Libanon. Autoverhuur is de meest aanbevolen manier voor toeristen om te reizen in Libanon.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen