autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Riga Luchthaven

Startpagina > Letland > Autohuur Riga Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Riga Luchthaven. Autohuur in Riga Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Riga Luchthaven

Autoverhuur Riga Luchthaven
Autohuur Riga Luchthaven

Riga Luchthaven (IATA Code: RIX) is een regionale luchthaven die zich langs de oever van de Golf van Riga in het centraal-westelijke deel van het land. De luchthaven is een van de grootste in de regio en biedt vervoer naar meer dan 30 landen met 80 bestemmingen die transatlantische vluchten naar New York City zijn. Een enkele baan en drie terminals behandelen ongeveer duik miljoen passagiers per jaar. Terminals verwerken niet-Schengen en Schengen vertrekken. Terminal C verwerkt niet-Schengen aankomsten.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Riga Luchthaven levert diensten door nationale en internationale carriers. Regional Air Baltic biedt bestemmingen die onder andere Boedapest, Kanaus, Istanbul, Praag, Turku, Warschau en Minsk.Aeroflot biedt een regelmatige bestemming route naar Moskou, en LOT Polish Airlines vliegt naar Warschau.Ryanair biedt bestemmingen aan Londen, Oslo, Glasgow, Brussel en Stockholm.Pakistan Airways zorgt voor een regelmatige route naar New York City, terwijl Turkish Airlines biedt een route naar Istanbul.

Luchthaven Faciliteiten

Riga Luchthaven biedt een breed scala aan diensten voor reizigers. Duty-free winkels ligt in vertrekhallen. Bezoekers kunnen Letse souvenirs en geschenken kopen tegen BTV plaatselijke winkel of snacks en drankjes in Narvesen. Verschillende buffet en snel voedsel grab-and-go eetgelegenheden. Kies tussen Laima of Pascucci Cafe voor lichte maaltijden, snacks en dranken. Passagiers moeten zich bewust zijn dat het merendeel van de cafes en winkels openen een uur voor vertrekkende vluchten. Extra voorzieningen in de luchthaven zijn onder meer een VIP-centrum en toegang tot een wisselkantoor en bankdiensten. Autoverhuur diensten worden geleverd door Auto 5, Avis, Budget, Europcar en Sixt.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen