autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Liepaja Luchthaven

Startpagina > Letland > Autohuur Liepaja Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Liepaja Luchthaven. Autohuur in Liepaja Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Liepaja Luchthaven

Autoverhuur Liepaja Luchthaven
Autohuur Liepaja Luchthaven

Liepaja Luchthaven is ook bekend als de internationale luchthaven van Liepaja (IATA Code: LPX) en is gelegen in het zeer verre westelijke gedeelte van het land aan de Oostzee. De luchthaven is een van de grotere luchthavens die het land te dienen. Letland grenst in het noorden, oosten en zuiden door Estland, Rusland, Wit-Rusland en Litouwen.De luchthaven is gunstig gelegen voor zakelijke reizigers uit deze landen dienen, hoewel de enkele baan en kleine terminal bieden carrier services beperkt.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Op dit moment, Liepaja Luchthaven biedt alleen diensten aan de algemene luchtvaart, business-en chartervluchten. Kleinere vliegtuigen zijn in staat om de landing op de baan. Grotere vliegtuigen zijn niet toegestaan ​​om te landen op deze luchthaven.

Luchthaven Faciliteiten

Luchthaven voorzieningen bij Liepaja Luchthaven zijn beperkt tot het vervoer van passagiers. Veiligheid en douanecontrole, vracht verwerken en parkeren diensten worden aangeboden. Toegang tot beperkte hapjes en drankjes zijn verkrijgbaar, maar het wordt aanbevolen dat de passagiers proberen extra voorzieningen en diensten voor banken, accommodaties en dineren in het nabijgelegen Liepaja.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen