autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Dubrovnik Luchthaven

Startpagina > Kroatië > Autohuur Dubrovnik Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Dubrovnik Luchthaven. Autohuur in Dubrovnik Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Dubrovnik Luchthaven

Autoverhuur Dubrovnik Luchthaven
Autohuur Dubrovnik Luchthaven

De internationale luchthaven van Dubrovnik is bekend door de lokale bevolking als de Čilipi Luchthaven (IATA Code: DBV) als een van de grootste in Kroatië. Gelegen op het uiterste zuidelijke puntje van het land langs de Adriatische Zee, zijn enige start-en landingsbaan en de belangrijkste terminal zorgen voor een belangrijke hub voor Croatia Airlines. De luchthaven onderging belangrijke upgrades en renovaties in 2010 met extra uitbreiding en upgrades gepland voor na 2015. Uitbreiding bevat een nieuwe start-en landingsbaan en een vier-sterren Luchthaven Hotel. De luchthaven biedt een breed scala van seizoensgebonden bestemmingen. Reizigers naar de regio moet controleren om te bepalen om de beschikbare routes te controleren afhankelijk van het seizoen en het weer.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Een aantal internationale en Kroatische vervoerders en de luchthaven en omvatten Adria Airways, Aeroflot, Air Servië, British Airways, Croatia Airlines, Finnair, Scandinavian Airlines en Oekraïne International Airlines. Er rekening mee dat alle routes (met uitzondering van een paar) zijn seizoensgebonden. Het hele jaar door internationale routes omvatten Londen en München met extra bestemmingen zoals Belgrado, Malta, Athene, Tel Aviv, Helsinki, Madrid, Brussel, Moskou en Boekarest.

Luchthaven Faciliteiten

Dubrovnik Luchthaven heeft een aantal voorzieningen van de belangrijkste terminal. Een bank en wisselkantoor, een informatiebalie en de vele winkelstraten en duty-free winkels ontmoeten reizigers die aankomen en vertrekken van de luchthaven.Web check-in diensten zijn beschikbaar. Een aantal coffeeshops, boekhandels, tabakswinkels, en zelfs bagage verpakken diensten zijn beschikbaar in de terminal. Autoverhuur diensten van de luchthaven zijn onder meer, zoals Fleet, Avis, Hertz, Budget, Sixt en Peugeot.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen