autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Kroatië

Startpagina > Kroatië

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Kroatië. Autohuur in Kroatië omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Top luchthavens

Dubrovnik Luchthaven

from 13,-

per day

 

Split Luchthaven

from 14,-

per day

 

Alle luchthavens

 

Dubrovnik Luchthaven
Pula Luchthaven

Rijeka Luchthaven

Split Luchthaven

Zadar Luchthaven

Zagreb Luchthaven

Gids Kroatië

Autoverhuur Kroatië
Autohuur Kroatië

Introductie

Kroatië is een oud land, en sinds de zevende eeuw is bekend als het Land van de Duizend Meren. Door de eeuwen heen, en tot ver in de 20e eeuw, Kroatië was een land verscheurd door armoede, strijd en oorlog, maar vandaag heeft een zeer mooie toekomst. Kroatië heeft verdiend een welverdiende reputatie als een toonaangevende bestemming voor medische reizigers, vanwege de high-tech en hoog aangeschreven medische zorg. Bezoekers reizen naar Kroatië te genieten ook prachtige stranden, ruige bergketens, en oude steden.
In de hoofdstad is Zagreb, bezoekers vinden van een unieke combinatie van moderne technologie en oude geschiedenis.De stad biedt bezoekers en de Oude Wereld gevoel van plaats, bekleed met geplaveide straten en gevuld met middeleeuwse architectuur.
Kroatië gebruikt om een deel van het Oostenrijks-Hongaarse Rijk, en de vorm van een achterstevoren C, wordt begrensd door Slovenië zijn noordwesten, Hongarije om zijn noordoosten, en Bosnië en Herzegovina op de zuidelijke grenzen.Westelijke kustlijn van Kroatië ligt aan de Adriatische Zee

Bevolking en Taal

De belangrijkste taal in Kroatië gesproken is Kroatië, hoewel inwoners in het hele land spreken ook Servisch, Tsjechisch, Slowaaks, Italiaanse en Duitse talen en dialecten. Etnische groepen in Kroatië onder Kroaten, op bijna 90% van de bevolking, maar ook Serviërs en andere etnische groepen, waaronder Tsjechen, Hongaars, Bosnische en Rome mensen.

Religie

De meest voorkomende religie beoefend in Kroatië is rooms-katholiek, gevolgd door de Orthodoxe, en vervolgens christelijke denominaties. Een zeer klein percentage van de Kroaten zijn moslims.

Grote steden en toeristische bestemmingen

Zagreb is de hoofdstad van Kroatië, met een bevolking van ongeveer 685.000 mensen.De stad Zagreb, vanwege de geschiedenis, zullen de bezoekers bezig te houden voor uren kijken bezienswaardigheden, musea en oude architectuur. Terwijl in Zagreb, een bezoek aan de Kathedraal van Zagreb, de Maksimir, St. Mark's Church en de Sabor, het Kroatische parlement gebouw.
Terwijl in Kroatië, bezoek Plitvice Lakes National Park, de thuishaven van 16 meren en watervallen, en een aantal van de mooiste uitzichten en sites in de wereld. Kornati Nationaal Park, een archipel van bijna 90 eilanden, biedt een unieke reiservaring voor bezoekers. Degenen die graag wandelen en het buitenleven genieten Velebit-gebergte, en de thuisbasis van twee nationale parken. De stad Dubrovnik is een van de oudste steden in Oost-Europa en het Franciscaner klooster en het Maritiem Museum zijn must-sees voor geschiedenisliefhebbers.
Andere interessante sites en dingen te doen in Kroatië in code, maar zijn niet beperkt tot:

  • Paleis van Diocletianus, bijna 2000 jaar oud (een UNESCO-werelderfgoed)
  • De kathedraal van St. James in Šibenik
  • Een dagje verkennen van de oude stad van Dubrovnik
  • Het controleren van de watervallen bij Krka nationaal park
  • Een bezoek aan de Romeinse ruïnes van de Pula Amphitheater

Klimaat

Het klimaat in Kroatië varieert afhankelijk van de geografische locatie, maar de zomers zijn over het algemeen warm en droog, alle winters zijn vochtig en besneeuwde. In de zomer een gemiddelde temperatuur van 23 ° C en in de winter een gemiddelde temperatuur van 2 ° C.

Economie

De belangrijkste valuta van Kroatië is de Kuna. Kroatië is nog steeds herstellende van de verwoestingen van de oorlog die dit land in de vroege jaren 1990 schommelde, maar vandaag de dag een gestage groei van haar BBP, dankzij het toerisme. De ongeveer BBP van Kroatië is iets minder dan 80 miljard dollar, en het land is sterk afhankelijk van industrieën zoals chemie en kunststoffen, staal, bouwmaterialen, en textiel. Landbouw richt zich vooral op tarwe, gerst en maïs gewassen en groente en fruit, en wat dieren en zuivelproducten. Kroatië exporteert ongeveer US 13 miljard dollar per jaar, voornamelijk in textiel, machines en transportmiddelen. Het land importeert ongeveer US $ 23000000000 per jaar, voornamelijk in brandstoffen, voedingsmiddelen, machines en vervoermaterieel en elektrische apparatuur

Vervoer

Kroatië is een prachtig land, en om het goed te zien, zijn auto huurt aanbevolen, geeft reizigers de mogelijkheid om hun tijd te nemen bij het bezoeken van bezienswaardigheden en het reizen tussen de grote steden. Kroatië biedt ook tal van luchthavens en iets minder dan 3000 kilometer van de spoorwegen. Grote luchthavens in Kroatië zijn de De luchthaven van Dubrovnik in Dubrovnik, de luchthaven van Zagreb in Zagreb, en de luchthaven van Pula in Pula.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen