autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Kameroen

Startpagina > Kameroen

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Kameroen. Autohuur in Kameroen omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

 

Alle luchthavens

 

Douala Luchthaven

 

 

Gids Kameroen

Autoverhuur Kameroen
Autohuur Kameroen

Introductie

Terwijl veel landen in Afrika nog steeds nationale nieuws voor onrust en armoede, Kameroen is niet een van hen. Al decennia lang is Kameroen politieke stabiliteit en de uitbreiding van de sociale agenda ervaren - waardoor het een ideale plek om elk moment van het jaar te bezoeken. Diverse industrieën in het hele land, met inbegrip van spoor-en aardolie, blijven groeien en ontwikkelen - waardoor het een van de meer succesvolle landen op het continent.
Kameroen ligt in Centraal-Afrika, door Nigeria in het noorden en Equatoriaal-Guinea in het zuiden direct aan het water van de Golf van Guinee. Het land grenst aan de Bocht van Biafra - ook bekend als de Bocht van Bonny - als deel van de Atlantische Oceaan en de Golf van Guinee. De ideale locatie op het continent betekent dat er veel mooie, natuurlijke landschappen zoals bergen, stranden, regenwouden en woestijnen.
Het land beschikt ook over hoogte uitersten - de zeespiegel aan de kust van de Atlantische Oceaan naar het hoogste punt van Mount Kameroen op 4, 095 meter!

Bevolking en Taal

Meer dan 20 miljoen mensen noemen Kameroen naar huis - het land is opgebouwd uit uiteenlopende leefomstandigheden, variërend van stedelijke locaties op afstand landerijen. Er zijn twee officiële talen in Kameroen: Frans en Engels, die de koloniale tijd en de bevolking kloof die vroeg in de geschiedenis van Kameroen plaatsvond terug te dateren. Terwijl Engels wordt beschouwd als een officiële taal van het land, maar bezoekers zal waarschijnlijk vinden dat Frans is de meest voorkomende taal door inwoners gesproken.

Religie

Het christendom is de overheersende religie beoefend in het land - hoewel een aanzienlijk aantal van de bevolking telt de islam als hun geloof. De kloof in de godsdienst is ook geografisch, met moslims die in het noordelijke deel van het land en christenen in de zuidelijke en westelijke delen van Kameroen.

Grote steden en toeristische bestemmingen

Slechts een paar steden in Kameroen beschikken over een grote populatie. Iets meer dan twee miljoen mensen wonen in Douala - de grootste stad van het land. Als hoofdstad van de Littoral Gewest, Douala herbergt grote internationale luchthaven en de havens van het land - die verantwoordelijk zijn voor een grote hoeveelheid van de handel. De tweede grootste stad, Yaounde, ook een beetje met meer dan twee miljoen mensen, is gelegen in het centrum van Kameroen en is de hoofdstad van het land.
Er zijn veel nationale monumenten en musea in Yaounde, kunnen historische artefacten daterend van honderden jaren te vinden op een aantal van de musea.Nationale Reserves geven de bezoekers volop mogelijkheden bekijken van wilde dieren, waaronder cheeta's en giraffen.Wandelaars en bergbeklimmers massaal naar Kameroen voor een kans om te klimmen Mount Kameroen - West-Afrika's hoogste berg.

Klimaat

De array van landschap biedt bezoekers met een assortiment van temperatuurbereik. De tijd tussen november-februari is mild en droog, waardoor het een ideale tijd om te wandelen of rondkijken buiten. Overvloedige regen is te vinden in het land tussen de maanden juli en oktober, terwijl maart tot en met mei is uitzonderlijk warm.
Tussen december en februari, harde wind waaien door de Sahara maken stofstormen en nevel in veel Afrikaanse landen.

Economie

De munteenheid in Kameroen is de Centraal-Afrikaanse Frank. Het is belangrijk geld omgezet alvorens het land te hebben - de meeste banken in de omgeving zijn commerciële, buitenlandse banken. Het BBP van Kameroen is ongeveer US $ 47000000000, met de meeste inwoners van het land werkzaam in de landbouw. Kameroen exporteert ongeveer 5 miljard dollar per jaar, vooral in olie en petroleum, hout en cacaobonen. Het land importeert ongeveer 6 miljard dollar per jaar, voornamelijk in elektrische apparatuur en machines.

Vervoer

Bij aankomst in Kameroen via de internationale luchthaven in Douala en Yaounde, een verscheidenheid van transport opties zijn beschikbaar in het land. Spoorwegen zijn er in overvloed, maar geen van hen te koppelen aan de grenslanden. Kameroen snelweg systeem is onderhevig aan de overmatige regenval en wind, wat betekent dat ze vaak last van minder dan wenselijk omstandigheden. Tolwegen doen verbinden de grote steden - en voor degenen die willen het gevarieerde landschap door middel van een auto te zien, autoverhuur zijn beschikbaar bij stadscentra, treinstations en luchthavens. Grote luchthavens in Kameroen zijn de Douala International Luchthaven in Douala, de internationale luchthaven van Garoua in Garoua, en de luchthaven van Yaounde (Yaounde Ville Luchthaven) in Yaounde.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen