autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Japan

Startpagina > Japan

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Japan. Autohuur in Japan omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Top luchthavens

Tokyo Luchthaven Haneda

from 20,-

per day

 

Tokyo Chibanarita

from 20,-

per day

 

Alle luchthavens

 

Aomori Luchthaven
Hiroshima Luchthaven
Kobe Luchthaven
Kochi Luchthaven
Nagasaki Luchthaven

Nagoya Komaki Afb Luchthaven
Okayama Luchthaven
Okinawa Luchthaven (Naha Luchthaven)
Osaka Luchthaven Domestic
Osaka Kansai Luchthaven

Sapporo Chitose Luchthaven
Tokyo Luchthaven Chibanarita
Tokyo Luchthaven Haneda
Yamagata Luchthaven

Gids Japan

Autoverhuur Japan
Autohuur Japan

Introductie

Japan is een keten van eilanden in Oost-Azië. Dit land is gelegen in de Stille Oceaan, in het oosten van Noord-Korea, Zuid-Korea, China en Rusland.Het "Land van de Rijzende Zon 'bestaat uit een totaal van 6.852 eilanden, samen bekend als de Japanse archipel. De vier grootste zijn bekend als Shikoku, Syushu, Hokkaido en Honshu, en omvatten samen meer dan 95% van de Japanse landmassa. Al met al, Japan beslaat 377.915 vierkante kilometer, een gebied iets kleiner dan de staat Californië.

Bevolking en taal

Japan is een van 's werelds meest dichtbevolkte landen ter wereld. Het merendeel van de bevolking ligt in steden in de kustgebieden van Honshu. Met meer dan 127 miljoen inwoners, Japan is de thuisbasis van de tiende grootste bevolking van de wereld. Tokyo, de hoofdstad, is het grootste stedelijke gebied in de wereld, met meer dan 30 miljoen inwoners.
De bevolking bestaat uit 98,5% etnische Japanners. Meer dan 99% Japans spreken als hun eerste taal. Karaoke is hier uitgevonden, en is te vinden in vrijwel elke stad in het hele land. Japan heeft twee dominante godsdiensten, Shinto en het boeddhisme, met de meeste Japanners een aanverwante met een of beide. Het land heeft de langste levensverwachting van alle landen in de wereld, op dit moment 83,5 jaar.

Grote steden en toeristische bestemmingen

De grootste stad, Tokyo, is de thuisbasis van meer dan 30 miljoen mensen.Deze moderne metropool is het belangrijkste financiële centrum van het land. Andere grote steden zijn onder Yokohama, Osaka en Nagoya, die allemaal meer dan 2 miljoen inwoners.
Populaire toeristische attracties zijn Hiroshima en Nagasaki, beide zwaar beschadigd door atoombommen aan het einde van de Tweede Wereldoorlog. Historische steden in Japan onder Kyoto, Kanzawa en Nara. Elk zijn huis aan boeddhistische tempels, tuinen, historische gebouwen en andere bezienswaardigheden. Sapporo is beroemd om zijn sneeuw festival, terwijl Sendai staat bekend als de "stad van de bossen."Mount Fuji, een met sneeuw bedekte vulkaan, is het hoogste punt in Japan. Het land heeft zestien plaatsen op de UNESCO World Heritage List.

Klimaat

De eilanden van Japan zijn binnen een vulkanische zone van de Pacific Ring of Fire, en er zijn meer dan 100 actieve vulkanen in het land. Destructieve aardbevingen, vaak veroorzaakt een tsunami, komen meerdere keren per eeuw. Het terrein heeft de neiging bergachtig en ruig te zijn.
Het klimaat is tropisch in de zuidelijke eilanden, en koel gematigd in het noorden. Reizigers hebben de neiging om liever een bezoek aan Japan in de lente of herfst. In maart of april, de beroemde kersenbloesem festivals trekken veel toeristen naar het land. Zomer neiging onaangenaam warm en vochtig te zijn. Winter neigt al te koud, vooral omdat veel Japanse gebouwen ontbreekt centrale verwarming.Het gemiddeld wintertemperatuur is 5,1 ° C (41,2 ° F) en de gemiddelde temperatuur in de zomer 25,2 ° C (77,4 ° F).

Economie

Japan is een belangrijke economische macht, met 's werelds derde grootste BBP, momenteel geraamd op $ 5800000000000 USD. Valuta van het land is de Yen (¥). Sommige van de grootste bedrijven in Japan zijn Toyota, Honda, Nintendo, Canon, Sony, Panasonic, Toshiba en Sharp. Japan is een leidende natie voor wetenschappelijk onderzoek, met name op het gebied van technologie, machines, en biomedisch onderzoek.

Vervoer

De meeste internationale vluchten vertrekken vanaf beide luchthaven Narita (NRT) in de buurt van Tokio of luchthaven Kansai (KIX) de buurt van Osaka.Andere internationale luchthavens zijn Chubu International Luchthaven (NGO) en Haneda Luchthaven (HND).Het land heeft 1,2 miljoen kilometer aan verharde wegen, met inbegrip van een uitgebreid netwerk van tolwegen. Hogesnelheidstreinen hebben ook betrekking op het grootste deel van het land. Hoewel het openbaar vervoer is uitstekend binnen de grotere steden, veel landelijke gebieden kan pas echt worden onderzocht met eigen vervoer, een huurauto is een uitstekende optie voor reizen Japanse platteland.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen