autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Torino Luchthaven

Startpagina > Italië > Autohuur Torino Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Torino Luchthaven. Autohuur in Torino Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Torino Luchthaven

Autoverhuur Torino Luchthaven
Autohuur Torino Luchthaven

Luchthaven Turijn (I ATA code: TRN) is bekend door de lokale bevolking als de Turijn-Caselle Luchthaven of gewoon als de Aeroporto di Torino Caselle. De luchthaven is gelegen in een gebied dat letterlijk verbindt de noordelijke landen in Europa met de Middellandse Zee.De luchthaven dient als een hub voor Alitalia en Meridiana airline carriers. Een landingsbaan en terminal bieden toegang tot reizigers die aansluiten bestemmingen naar het nabijgelegen winter resorts in Frankrijk en Zwitserland.In de afgelopen jaren, heeft de luchthaven de ACI Europe Best Luchthaven Award twee keer gewonnen. De luchthaven biedt een breed scala van reguliere en seizoensgebonden bestemming routes. Meer dan twee dozijn gecharterde en seizoensgebonden bestemmingen ook worden verstrekt door die van de luchthaven.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Grote luchtvaartmaatschappijen op de luchthaven van Turijn omvatten die door Air France, Alitalia, Lufthansa, Ryanair, en Turkish Airlines. Populaire vaste routes omvatten die naar Parijs, Rome, Londen, Brussel, München en Madrid.Seizoensgebonden vluchten worden verstrekt aan steden die onder Palermo, Londen, Moskou, Heraklion en Dublin.Chartervluchten zijn vooral populair in de winter en bieden vluchten naar Tel Aviv, Moskou, Glasgow en St. Petersburg.

Luchtvaartmaatschappij Voorzieningen

Luchthaven Turijn biedt een breed scala aan diensten en voorzieningen om reizigers. Deze omvatten, maar zijn niet beperkt tot die welke op drie dienstverleners verdiepingen. Een grote verscheidenheid aan eten en eetgelegenheden zijn beschikbaar op de Auto Grill en Spizzico. Tramezzino Iti Restaurant biedt lichte maaltijden, gebak en broodjes. De Auto Grill Piazza Castello Wine Bar biedt een verscheidenheid aan wijnen en speciale Italiaanse koffie. Winkelen in de Fashion Corner of de Wine and Food Corner. Vervoer van en naar de luchthaven is gemakkelijk per taxi, bus of trein. Huurauto diensten bevinden zich in de parkeergarage en de aankomsthal. Voertuigen worden geleverd door Avis, Budget, Hertz, Maggiore, Sixt, Europcar en.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen