autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Italië

Startpagina > Italië

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Italië. Autohuur in Italië omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Top luchthavens

Rome Luchthaven Fiumicino

from 9,-

per day

 

Napels Luchthaven

from 9,-

per day

         

Milaan Luchthaven Linate

from 11,-

per day

 

Milaan Luchthaven Malpensa

from 11,-

per day

         

Venetië Marco Polo

from 12,-

per day

 

Bergamo Luchthaven

from 11,-

per day

 

Alle luchthavens

 

Ancona Luchthaven
Bari Luchthaven
Bergamo Luchthaven
Bologna Luchthaven
Bolzano Luchthaven
Brescia Luchthaven
Brindisi Luchthaven
Crotone Luchthaven
Firenze Luchthaven
Foggia Luchthaven
Forli Luchthaven
Genua Luchthaven

Lamezia Terme Luchthaven

Levaldigi Luchthaven

Milaan Luchthaven Linate
Milaan Luchthaven Malpensa
Napels Luchthaven Capodichino
Parma Luchthaven
Perugia Luchthaven
Pescara Luchthaven
Pisa Luchthaven Galileo Galilei
Reggio Calabria Luchthaven
Rimini Luchthaven
Rome Luchthaven Ciampino

Rome Luchthaven Fiumicino

Sardinië Alghero Luchthaven

Sardinië Cagliari Luchthaven
Sardinië Olbia Luchthaven
Sicilië Catania Luchthaven
Sicilië Palermo Luchthaven
Sicilië Trapani Luchthaven
Treviso Luchthaven

Triëst Luchthaven
Torino Luchthaven
Venetië Marco Polo Luchthaven
Verona Luchthaven

Vicenza Luchthaven

Gids Italië

Autoverhuur Italië
Autohuur Italië

Introductie

Italië, officieel bekend als de Italiaanse Republiek, is een Zuid-Europese land grenzend aan Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en Slovenië naar het noorden, met een grens wordt gevormd door de Alpen.Het land bestaat uit de boot-vormige Italiaanse schiereiland, samen met Sicilië en Sardinië - De twee grootste eilanden van de Middellandse Zee - en tientallen kleinere eilanden.Binnen Italië liggen twee onafhankelijke staten - San Marino en Vaticaanstad. Over het algemeen, het grondgebied overs meer dan 116.000 vierkante mijl, waardoor het iets groter dan de staat Arizona.

Bevolking en taal

Meer dan 61 miljoen mensen wonen hier, waardoor het de vijfde meest dichtbevolkte Europese land. De bevolking is ongelijk verdeeld, met de grootstedelijke gebieden rond Rome en Napels de thuisbasis van de meerderheid van de inwoners van het land. Rooms-katholicisme is veruit de meest voorkomende godsdienst in het land; Italië is de thuisbasis van het grootste aantal rooms-katholieke kerken per hoofd van de bevolking. Meer dan 90% van de Italianen te identificeren als christen. Italianen vormen de grootste etnische groep, met een geschatte 92% van de totale bevolking. De officiële taal is het Italiaans.
Het land staat bekend om zijn rijke geschiedenis van kunst, cultuur en literatuur. Opmerkelijke Italiaanse kunstenaars zijn onder andere Leonardo da Vinci, Raphael, en Bernini, en Italië staat bekend als de geboorteplaats van de opera.Het land is ook bekend om zijn keuken, kaas, tomaten, pasta, wijn, koffie en een centrale rol spelen in het Italiaans maaltijden.

Grote steden en toeristische bestemmingen

Grote steden in Italië onder meer Rome, Milaan, Napels en Turijn.Rome, de hoofdstad van Italië, was de hoofdstad van het Romeinse Rijk, en voor vele eeuwen heeft een politieke en religieuze centrum van de westerse beschaving.Italië is de thuisbasis van 47 UNESCO World Heritage Sites, zoals de scheve toren van Pisa.Firenze, een van de meest populaire toeristische bestemmingen in Italië, is het best bekend voor Renaissance architectuur en musea vol met beroemde schilderijen en sculpturen.Vaticaanstad, terwijl beschouwd als een onafhankelijke staat, is een populaire toeristische bestemming in Italië.

Klimaat

Gematigd seizoengebonden klimaat van Italië is gastvrij voor toeristen. Het mediterrane klimaat neigt vochtig en warm te zijn, terwijl de hoger gelegen gebieden in het noorden meestal kouder en sneeuw zijn. Gemiddelde wintertemperatuur variëren van 0 ° C (32 ° F) tot 12 ° C (54 ° F) en de gemiddelde zomer temperaturen variëren van 20 ° C (68 ° F) tot meer dan 30 ° C (86 ° F).

Economie

Italianen genieten van een hoge levensstandaard. Italië was een van de oprichters van de Europese Unie, en heeft de tiende hoogste BBP in de wereld, op dit moment geschat op $ 2160000000000 USD. In de jaren na de Tweede Wereldoorlog, Italië snel getransformeerd van een economie gebaseerd op landbouw als een van 's werelds meest geïndustrialiseerde landen. 'S werelds grootste wijnproducent, Italië is ook bekend voor auto, toestel, industrieel, en mode-ontwerp. Sinds de toetreding tot de Europese Unie, de munt binnen Italië is de Euro.

Vervoer

Italië heeft een uitgebreid spoorwegnet verbinden met bestemmingen in andere Europese landen. Het wegennet is even uitgebreid. Reizigers vaak vinden auto te huren om een ​​handige manier om te reizen tussen de populaire Italiaanse toeristische bestemmingen zijn. Het land is de thuisbasis van meer dan 20 grote luchthavens en 40 grote zeehavens, maken van internationale reizen gemakkelijk. De grootste luchthavens in het land onder de luchthaven Leonardo da Vinci-Fiumicino (Rome), Malpensa Luchthaven (Milan), Luchthaven Linate (Milaan) en de luchthaven van Venetië Marco Polo (Venetië).

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen