autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Israël

Startpagina > Israël

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Israël. Autohuur in Israël omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

 

Alle luchthavens

 

Eilat Ovda Luchthaven

Tel Aviv Luchthaven Ben Gurion

 

Gids Israël

Autoverhuur Israël
Autohuur Israël

Inleiding:

Israël wordt begrensd door de Middellandse Zee en Egypte in het oosten, Libanon op het noorden, Syrië en Jordanië in het westen en de Golf van Akaba (Rode Zee) in het zuiden.Het is bekend voor het bevatten van religieuze en historische sites voor de joodse, christelijke en islamitische religies. Daarnaast was het de slagvelden van de vele oude oorlogen, de kruistochten, en meer recent de oprichting van de Joodse en Palestijnse Staten. Israël is ook beroemd om zijn elektronica en citrus en de Dode Zee.

Bevolking en taal:

De bevolking van Israël is 7000000. Van die mensen, 76% zijn Joods, 20% is moslim, en 2% is christen. De officiële talen van Israël zijn modern Hebreeuws en Arabisch. Echter, het Engels is een vereiste onderwezen in alle openbare scholen.
De etnische groepen van Israël zijn verdeeld langs religieuze lijnen met 76% Hebreeuws / Joodse, 20% Arab, en 4% andere. Binnen de Joodse meerderheid, zijn er drie belangrijke etnische groepen, de Ashkenazim uit Rusland en Oost-Europa, de Sefardim uit Spanje en Portugal, en de Mizrahim uit Noord-Afrika en het Midden-Oosten.Sommige nomadische Bedoeïenen zijn opgenomen in de Arabische etnische groep.
Vrouwen, vooral, dient bescheiden te kleden met bedekte schouders, hoge halslijnen, en lange rokken (als laatste redmiddel een lange broek zo goed werkt). Bescheidenheid is vooral belangrijk bij het zoeken naar de toegang tot religieuze plaatsen te krijgen. Sommigen kunnen een sjaal nodig.

Grote steden en toeristische bestemmingen:

Jeruzalem - De hoofdstad heeft een bevolking van ongeveer rond de 800.000 en werd 5000 jaar geleden opgericht.Het lopen van de Via Dolorosa naar de kerk van het Heilige Graf, bidden bij de Westelijke Muur van de tempel complex, en een bezoek aan de Koepel van de Rots (je moet moslim om het heiligdom te betreden, en je kunt een bijbel niet meenemen) is een manier om de meest heilige plaatsen voor de drie verschillende religies die strijden om de controle over de stad te zien.

Caesarea - Deze ruïnes zijn betekenis als een oude Romeinse havenstad, een Crusader bolwerk, en een Byzantijnse hoofdstad.Het is niet helemaal een spookstad en heeft een bevolking van 4550.

De Negev Woestijn - Bezoek Timna Park voor een voorproefje van de Negev. U kunt tochten vinden per kameel of jeep.Zorg ervoor dat u veel water te brengen en vul uw tank met benzine voordat ik.

Tel Aviv - Deze stad heeft een bevolking van ongeveer 400.000.Bezoek de oude stad in de buurt Jaffa voor een steekproef van inheemse architectuur, het Tel Aviv Museum of Art bevat internationale en nationale kunstwerken, en het Eretz Israël Museum geeft een geschiedenis van Israël als een geheel.

Drijven in de Dode Zee - De hoge concentratie van mineralen in de Dode Zee maakt iedereen uiterst dynamisch.Dragen strand schoenen om je voeten te beschermen tegen de harde, gekristalliseerde mineralen.

Haifa - Deze stad met een bevolking van ongeveer 270.000 is in de buurt van Elia's Cave, de plek Elia werd gemeld tijdens het bewind van koning Achab te hebben verborgen.Haifa bevat ook een interessante Duitse kolonie sectie, die is hersteld. Het National Maritime Museum bevat ongeveer 5000 jaar zeevarende geschiedenis onder zijn dak.

Masada - Dit fascinerende paleis ruïne werd gebouwd door Herodes en gebruikt door de Joden in hun laatste stand tegen de Romeinen (70 ad).

Akko - Akko claimt een bevolking van ongeveer 50.000 en het was ooit een bolwerk Crusader.Je bent in staat om de Crusader Vaults, Halls, en de vuurvaste bekijken. Ook van belang zijn de Turkse Badhuis, dat is een museum-niet een functionerende badhuis, en het Museum van de Ondergrondse Gevangenen.

Gamla Nature Reserve - Dit is een prachtig natuurgebied met ruïnes van een bloedige strijd van 67 ad.

Klimaat:

Het klimaat van Israël is mediterraan en er zijn hete, droge zomers van juni tot september met temperaturen tussen de 22 ° C - 33 ° C. Het milde, koele winters van november tot maart, het algemeen tussen de 6 ° C-15 ° C. Het regent overal van 1 cm in het zuiden tot 35 centimeter in het noorden per jaar. Regen treedt alleen op tijdens de wintermaanden. Israël is gevoelig voor droogte, overstromingen en zandstormen.

Economie:

Israël GPD is bijna 240.000.000.000 (USD), en de nieuwe Shekalim (sikkel) is zijn munt. Israëlische economie leunt sterk op service, met inbegrip van die banen gebaseerd op het toerisme, gezondheidszorg, onderwijs en financiën. Het exporteert software, computersystemen en elektronica, chemie, medische apparatuur en farmaceutische producten, fruit, militaire technologieën en geslepen diamanten elk jaar, en vooral importeert grondstoffen, militaire uitrusting, en fossiele brandstoffen.

Vervoer:

De Ben Gurion International Luchthaven nabij Tel Aviv is een van de grote luchthavens.Andere opmerkelijke luchthavens zijn de Sole Dov Luchthaven, de luchthaven van Eilat, en de Ovda Luchthaven.
Als nog, de treinen in Israël zijn geen efficiënte manier van reizen. De bus systeem omvat een fatsoenlijke netwerk, maar vrouwen moeten in de rug in Jeruzalem zitten. Daarnaast worden de bussen overvol op zondag dus verwacht massale lijnen en gevuld stopt. Geen openbaar vervoer draait op elk joodse feestdagen, met inbegrip van de Sabbat van zonsondergang vrijdag tot zonsondergang zaterdag van elke week.
Als u van plan bent een auto te huren, de snelwegen zijn modern met borden in zowel het Hebreeuws en het Engels. Ondanks hun soms nors buitenkant, zullen de bestuurders wat ze kunnen doen om u te helpen met een glimlach als je verloren of ervaring autopech geworden. Benzinestations zijn overal, maar het is altijd aan te raden om tanken voordat een bezoek aan de Negev-woestijn. Sommige autoverhuurbedrijven plaatsen niet toestaan ​​dat hun auto's om naar de Westelijke Jordaanoever, dus je moet stellen voordat het huren als je van plan bent er reizen.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen