autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Indonesië

Startpagina > Indonesië

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Indonesië. Autohuur in Indonesië omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Top luchthavens

Denpasar Bali Luchthaven

from 17,-

per day

 

Yogyakarta Luchthaven

from 18,-

per day

 

Alle luchthavens

 

Banda Aceh Luchthaven
Bandung Luchthaven
Denpasar Bali Luchthaven

Jakarta Soekarno Hatta Luchthaven
Medan Polonia Luchthaven
Pekanbaru Luchthaven

Semarang Ahmad Yani Luchthaven
Surabaya Juanda Luchthaven

Yogyakarta Adisucipto Luchthaven

Gids Indonesië

Autoverhuur Indonesië
Autohuur Indonesië

Inleiding:

Indonesië ligt tussen de Stille Oceaan en de Indische Oceaan.Maleisië, Cambodja, Vietnam, de Filippijnen en China zijn gelegen ten noorden van het land.Papoea-Nieuw-Guinea en Timor liggen in het oosten, en Australië is in het zuiden.
Indonesië staat bekend om zijn biodiversiteit, het historisch belang als een handelsroute, nootmuskaat, rubber productie, en batik.

Bevolking en taal:

Indonesië bevat ongeveer 243 miljoen mensen. De bevolking is overwegend moslim (86%) met 9% christen. De officiële taal van Indonesië is Bahasa Indonesië, dat is een aangepaste versie van het Maleis. Lokaal Javanen en andere talen worden ook gesproken als tweede taal van het Engels en Nederlands.
Er zijn veel verschillende etniciteiten, maar Javanen (40%) en Sundanese (15%) zijn de top twee.
Je moet nooit iets door te geven aan iemand met alleen uw linkerhand. Ouderlingen moeten krijgen respect en eerste begroet in sociale situaties, zoals wanneer je toeren dorpen. Bescheidenheid, zelfs op het strand, is belangrijk en de meeste Indonesiërs frons op openbare uitingen van genegenheid.

Grote steden en toeristische bestemmingen:

Jakarta - De hoofdstad heeft een bevolking van ongeveer 10 miljoen. Opgericht in 1522 ad door de Portugezen, bezienswaardigheden zijn onder andere het Museum voor Schone Kunsten gevuld met moderne kunstwerken, de Gereja Dion, die werd gebouwd in 1695 en is de oudste kerk in Indonesië, en het Nationaal Museum gevestigd in een gebouw uit 1862.

Pulau Nias - Pulau Nias is een eiland met een bevolking van ongeveer 800.000.Hier kunt u de stenen monumenten op Tetegewois, Tundrumbaho ​​en Lolofitu Moi zien, of bezoek het dorpje Boro Nadu waar de Nias geloven dat ze ontstaan. Als u genieten van musea, Gunung Sitoli biedt de Pusaka Nias Museum.

Tenganan - Dit traditionele dorp is gelegen in Oost-Bali en is gemakkelijk voor de bezoekers op tournee.U moet een donatie bij het ​​binnenkomen van het dorp te maken, en het is beleefd om je gids tip goed bij het ​​verlaten.

West Sumatra - Deze regio staat bekend om zijn unieke huizen.De Pagaruyung Paleis is een museum met historische artefacten in het, maar het is nog steeds in wederopbouw na een brand in 2007 verwoest.

Denpasar - Denpasar, bevolking ongeveer 800.000, is waar je het Museum Negeri Propinsi Bali, die Balinese kunst en culturele objecten bevat zal vinden.Het monument van de strijd van de Balinese mensen is een andere belangrijke culturele stop en vertelt de geschiedenis van de Bali mensen.

Komodo National Park - Genoemd naar de beroemde draken, ze vullen het park.U vindt er een gids voor een korte rondleiding krijgen, maar je moet extra betalen als je wilt een langere wandeling te maken. Alle bezoekers moeten de gidsen voor hun bescherming te gebruiken, hebben komodo dragons is bekend dat mensen vallen en zelfs te doden.

Kota Ternate - Kota Ternate heeft een bevolking van ongeveer 100.000.Hier vindt u een paleis van de Sultan (Keraton / Istana Kesultan) te vinden met een interessant museum erin. Er zijn ook verschillende forten te verkennen: Benteng Oranye, Benteng Tolukko en Benteng Kalamata.

Pontianak - Met een bevolking van ongeveer 550.000, Pontianak is de thuisbasis van de Istana Kadriyah, die werd gebouwd in 1771 en heeft een museum van koninklijke relikwieën.In het Museum Negeri Pontianak, zul je artefacten uit Chinees, Maleis, en Dayak culturen te vinden. Pontianak is ook de site van de evenaar monument en Dayak en Saham longhouses.

Makassar (Ujung Padang) - In Makassar, bevolking van ongeveer 1 miljoen, kunt u een bezoek Fort Rotterdam, een goed bewaard gebleven Nederlandse fort, Oud GOWA, de inheemse nederzetting, en het Museum Balla Lompoa met Australische inboorlingen artefacten.

Medan - Met een bevolking van 2 miljoen, Medan heeft vele koloniale en culturele attracties.Stop bij de Maimoon Palace naar de troonzaal te zien, en de Tjong A Fie Mansion, een Chinese handelaren residentie, die werd omgebouwd tot een museum. De Bukit Barisan Legermuseum Gegevens Tweede Wereldoorlog, de Sumatraanse opstand, en de Onafhankelijkheidsoorlog.

Aceh - Er zijn ongeveer 4 miljoen mensen in Atjeh. U dient tour de Gunongan, een paleis gebouwd door Sultan Iskandar Muda in de jaren 1600 voor zijn vrouw.Andere bezienswaardigheden van de nota zijn het Museum Negeri Banda Aceh, die artefacten uit de bevolking van Atjeh en de nieuw gecreëerde Tsunami Museum, die passend fungeert als een tsunami schuilplaats bevat.

Klimaat:

Het klimaat is een tropisch zeeklimaat. Het is warm en ontvangt 70-125 centimeter regen gemiddeld in de laaglanden gedurende het hele jaar. Met tot 240 centimeter regen per jaar in de bergachtige gebieden, regenkleding is noodzakelijk. Door de equatoriale locatie, er weinig temperatuurvariatie en temperaturen variëren van 26 ° C-30 ° C jaar. Juni tot september hebben de neiging om droger, maar kunt u nog verwachten wat regen in de middag. Als het regent december tot maart de hemel zullen emmers water te dumpen op je.

Economie:

De Indonesische GPD is 700 miljard (USD), en het land maakt gebruik van de rupiah voor valuta. De economie is gebaseerd op het toerisme, visserij, landbouw, en kunstmest. Elk jaar importeert machines, apparatuur, chemicaliën, voedingsmiddelen en chemische producten, en exporteert rubber, tabak, specerijen, olie, thee, aardgas, tin, multiplex, koffie, en textiel.

Vervoer:

Er zijn verschillende grote internationale luchthavens die Indonesië te dienen.De internationale luchthaven Soekarno-Hatta in Jakarta, de internationale luchthaven Juanda in Surabaya, de internationale luchthaven Polonia in Medan, de internationale luchthaven Sepinggan in Balikpapan, de internationale luchthaven Sultan Hasanuddin in Makassar, de internationale luchthaven van Lombok in Mataram, en het Ngurah Rai International luchthaven in Denpasar zijn een paar.Er zijn ook meer dan 200 kleine luchthavens verspreid over de eilanden.
Java en Sumatra zijn de enige eilanden met treindienst, maar deze service is beperkt. Bussen zijn beter verbonden, maar ze vertrekken wanneer ze vol. Dit betekent dat ze kunnen wachten bij een halte totdat ze worden verpakt. Verwacht een hete, ruige rit en te verbergen uw kostbaarheden. Er is een luxe bus aangeboden in sommige gebieden, maar moet je vooraf reserveren en kan te veel bagage niet mee te nemen. Ook zijn deze niet zo goed verbonden de lokale bussen.
Er zijn verschillende alternatieve lokale manier van reizen: paard en wagen, taxi, motorfiets, en 3-wiel gemotoriseerde en niet-gemotoriseerde voertuigen. Wanneer dieren betrokken zijn, verwacht dat ze slecht worden behandeld. Zorg ervoor dat u een besluit over de prijs voordat je in elk voertuig en ook voor zorgen dat het tarief overeengekomen is niet per persoon.
Hoewel de wegen zijn ruw, als je een 4WD auto te huren, moet je geen problemen hebben, zelfs in het interieur van een aantal eilanden. U kunt de airconditioning te bedienen met uw eigen gehuurde auto, en je hoeft geen zorgen te maken over iemand nemen van uw bezittingen te zijn. Als u zich ongemakkelijk rijden zelf, het is relatief goedkoop om een ​​chauffeur te huren wanneer u de auto huren.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen