autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Indië

Startpagina > Indië

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Indië. Autohuur in Indië omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

 

Alle luchthavens

 

New Delhi Luchthaven

 

 

Gids Indië

Autoverhuur Indië
Autohuur Indië

Inleiding:

Indië, ook wel Bharat, is een schiereiland in de Indische Oceaan. Het wordt begrensd door Pakistan op het noordwesten, China, Nepal en Bhutan in het noorden, Bangladesh en Birma (Myanmar) in het oosten, en Sri Lanka in het zuiden.Het is bekend om zijn tijgers, Sanskriet, olifanten, en historische kastensysteem.

Bevolking en taal:

De bevolking van Indië is in de buurt van 1,2 miljard mensen. Hindoeïsme wordt uitgeoefend met 81% van de bevolking. Islam (13%), Christendom (2%), het sikhisme (2%), en het boeddhisme (1%) zijn ook grote religies.
Hindi is de officiële taal, maar het wordt alleen gesproken door 41% van de bevolking. Er zijn dertien andere belangrijke talen en 300 kleine. Van de belangrijkste talen, Bengali (8%), Tetugu (7%), Marathi (7%), Tamil (6%) en Urdu (5%) zijn de meest gesproken. Vanwege de Britse kolonisatie, secundaire officiële taal van Indië is Engels, en de meeste Indianen spreken. Er zijn meer dan 200 erkende stammen in Indië.

Grote steden en toeristische bestemmingen:

Delhi - De hoofdstad heeft een bevolking van ongeveer 22 miljoen.De Britten bouwden New Delhi in de jaren 1930, maar de oude stad is al sinds de 6e eeuw voor Christus. Het bouwen van het Rode Fort duurde negen jaar, en het de zetel van Mughal macht in zijn tijd was. Een bezoek aan het Nationaal Museum zal u toelaten om kunst en kunstvoorwerpen verspreid over de afgelopen 5000 jaar bekijken. Purana is een fort, dat is de oudste structuur in alle Dehli.

Kolkata (Calcutta) - Met een bevolking van ongeveer 15,3 miljoen, Kolkata bevat Indië's oudste werkende poort.In de stad vindt u de Victoriaanse Memorial, die eerbetoon aan Queen Victoria te vinden. Het Indian Museum, opgericht in 1814 is de oudste en grootste museum in Indië. Zorg ervoor dat het Moederhuis, de organisatie opgericht door Moeder Teresa, waar haar lichaam blijft gewoon vandaag begraven bezoeken.

Harappa en Mohenjodaro - Deze oude Indiase ruïnes werden achtergelaten door een van de eerste Indiase beschavingen.Ze bevinden zich in de Indus River Valley.

Mumbai (Bombay) - Mumbai heeft een bevolking van ongeveer 19,7 miljoen.Het is de plaats van de Gateway of Indië, die aanvankelijk de begroeting punt van de reizigers naar Indië was. De National Gallery of Modern Art bevat niet alleen kunstwerken, maar ook is indrukwekkend als een gebouw.

Chennai - Deze stad, bevolking rond 7,5 miljoen, is waar je Fort St. George, een Britse bolwerk zal vinden.U kunt ook zien Egmore, die oorspronkelijk een dorp overgenomen door de Oost-Indische Compagnie was, maar nu dienst doet als museum complex. Ga voor een wandeling langs de jachthaven voor zowel de historische en mooie uitzichten.

Jodhpur - Jodhpur heeft een bevolking van ongeveer 1,2 miljoen.Tour de Umaid Bhavan Palace Museum of regelen om te overnachten daar. De Mehrangarh Fort is een defensieve droom. U kunt ten zuiden van de stad het hoofd naar de Marwar Craft dorpen bezoeken.

De Taj Mahal - Geen bezoek aan Indië is niet compleet zonder het zien van de mooie graftombe Shah Jahan gebouwd voor zijn vrouw, Mumtaz Mahal.

Jaipur - Pabuji - In Jaipur, bevolking 6.700.000, kunt u de Albert Hall Museum, die niet alleen toont artefacten, maar is ook bekend voor het openbaren van het leven van een volksheld verkennen.De Jantar Mantar ziet eruit als een gigantische moderne kunst exposeren, maar het is echt een hemel observatorium gebouwd in de jaren 1700. Jawahar Kala Kendra: ten zuiden van de stad, kunt u het huis ontworpen als een stad te bekijken.

Klimaat:

Het klimaat van Indië heeft een tropisch moesson tropische dor, hoewel de noordelijke regio's ervaren gematigde en alpine klimaat. Summers laatste van april tot juli en variëren van 32 ° C -40 ° C. De koele winters van december-januari zijn over het algemeen 10 ° C-15 ° C in het noorden en 20 ° C-25 ° C in het zuiden. Het regenseizoen duurt van juni tot september. Er zijn 47 centimeter regen gemiddeld per jaar.

Economie:

De GPD van Indië is 4500000000000 (USD), en Indië gebruikt de rupee als munteenheid. Het merendeel van de bevolking van Indië is de landbouw op basis (58%), maar de informatie technologieën en industrieën, zoals sieraden, het maken zijn ook sterk. Indië exporteert aardolieproducten, lederwaren, chemicaliën, sieraden, textiel, software, engineering-producten, en de invoer van ruwe olie, machines, kunstmest, chemicaliën, en edelstenen.

Vervoer:

De vier grote luchthavens in Indië zijn Delhi International Luchthaven, de internationale luchthaven van Mumbai International Luchthaven Koljata, en de internationale luchthaven van Chennai.Taxi's zijn berucht voor het overladen klanten of ze niet verstrekken met verandering. Ze worden verondersteld om een ​​tariefkaart te allen tijde beschikbaar te hebben. Vragen om het te zien voordat je in de cabine in het geval de meter is "gebroken."
In Indië alleen sneltreinen betrouwbaar zijn. Zij zijn ook de enige treinen met airconditioning auto's, maar deze auto's zal meer kosten. Wanneer aan boord van een trein of het controleren van de trein schema, kijken naar zowel de naam en het nummer van het. Treinen vaak delen namen, die een bron van verwarring is voor reizigers. Reservering vooraf op treinen zijn altijd nodig, en vrouwen zullen moeten rijden in aparte auto's van mannen.
Kom vroeg bij bushaltes en bereid zijn om te duwen en duwen om op hen te krijgen. Het bussysteem in steden is meestal goed verbonden, maar de bussen zijn niet comfortabel te rijden. Als de bus vol is, zal het overgaan stopt zelfs als ze ook vol. Buschauffeurs hebben de neiging om slecht te rijden.
De snelwegen en grote wegen in Indië zijn goed onderhouden. Als u zich ongemakkelijk voelt rijden, maar u wilt het comfort van een eigen voertuig, kan u drivers huren tegen lage kosten. Als je aan het rijden bent en je de weg kwijt, mensen zijn over het algemeen vriendelijk.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen