autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur IJsland

Startpagina > IJsland

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in IJsland. Autohuur in IJsland omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Top luchthavens

Keflavik Luchthaven

from 20,-

per day

 

Reykjavik Luchthaven

from 23,-

per day

 

Alle luchthavens

 

Akureyri Luchthaven
Egilsstadir Luchthaven
Hornafjordur Luchthaven

Isafjordur Luchthaven
Keflavik Luchthaven
Reykjavik Luchthaven

Saudarkrokur Luchthaven

Vestmannaeyjar Luchthaven

Gids IJsland

Autoverhuur IJsland
Autohuur IJsland

Inleiding:

IJsland is een eiland gelegen in de noordelijke Atlantische Oceaan.Noorwegen ligt ten oosten van het eiland, en Groenland is in het westen. IJsland staat bekend om zijn geothermische activiteit en gebruik te maken van deze kracht.Het wordt ook geroemd om zijn visserij, en de sterke Viking erfgoed.

Bevolking en taal:

IJsland heeft een bevolking van 320.000. Lutherse is de officiële staatsgodsdienst en 93% van de mensen uit IJsland zelf Lutherse overwegen. De officiële taal is het IJslands, waarvan wordt gezegd dat beter dan elke andere moderne Norse taal lijken Viking. Hoewel de IJslandse mensen doen hun best om de zuiverheid van hun taal te behouden, zijn de Deense en Engels ook onderwezen op scholen en beide zijn meestal begrepen op grote schaal. Cultureel, 92% van de bevolking is IJslandse met Norse / Keltische wortels, en 3% is Pools.

Grote steden en toeristische bestemmingen:

Reykjavik - De hoofdstad van IJsland, gesticht rond 870 ad, heeft een bevolking van ongeveer 120.000.The Parliament House Garden heeft hetzelfde ontwerp gehandhaafd sinds de oorspronkelijke schepping. Als u een bezoek Reykjavik Museum voor Fotografie, gevestigd in de Stadsbibliotheek, krijgt u toegang tot zowat elke foto die je zou willen hebben, en het personeel zal het voor u verwerken. Je moet ook proberen om de Perlan zien voor een prachtig uitzicht over de stad, het Reykjavik Art Museum, en de Viking Maritiem Museum.

De Blue Lagoon - Deze toeristische attractie net buiten Reykjavik is ontstaan ​​uit een combinatie van kunstmatige en natuurlijke middelen.In de winter, kunt u uw lichaam warm te houden in het water tijdens het kijken naar het Noorderlicht.

Höfn - Höfn heeft een bevolking van ongeveer 1600.De Gamlabud Folk Museum heeft volkskunst, waaronder sier zadels en hoofdstellen een film, en demonstraties van traditionele landbouw-en vistechnieken. Bij een bezoek aan de Glacier Exhibition vindt u de wetenschap te ontdekken achter de gletsjer. Het is een geweldige tussenstop voor wandelen, skiën of sneeuwscooter over de gletsjer Vatnajokull.

Akureyri - Met een bevolking van ongeveer 20.000, Akureyri is de op een na grootste stedelijke gebied in IJsland.De Botanische Tuin heeft een opmerkelijke buiten verscheidenheid van planten, terwijl de industrie Museum belicht het merendeel van de bedrijven die in Akureyri hebben bestaan. Auteurs Jon Sveinsson en David Stefansson allebei huismusea hier.

Husavik - Husavik, bevolking over 2000, is de beste stad om een sessie van walvissen spotten plannen.In de buurt vindt u de prachtige watervallen van Dettifoss, Hafragilsfoss en Selfoss vinden. Daarnaast heeft de Husavik Museum heeft een mooie weergave van de geschiedenis van IJsland.

Isafjordur - De bevolking van deze stad is slechts 2500, maar je moet er zeker van te Sudureyri zien - een vissersdorp, de Dynjandi waterval, en de Westfjorden Maritiem Museum.

Helka Center - Voor de dapperen in hart en nieren, bezoek deze actieve vulkaan, die barst gemiddeld een keer per decennium.Het bezoekerscentrum geeft informatie over de geschiedenis van de vulkaan, en je kunt zelfs de goed bewaarde resten van een Viking longhouse dat was in zijn uitbarsting pad. Voor de zeer avontuurlijke, vinden een gids om u te helpen wandelen naar de top.

Klimaat:

Het klimaat is vochtig en winderig het hele jaar door, dus het is best om een ​​regenjas en een trui mee te nemen. In de zomer (mei-september), de zon boven de horizon is het grootste deel van de dag. Dagen kan bewolkte, donkere, en is de gemiddelde temperatuur 6 ° C-14 ° C. In de winter (november tot april), de nachten zijn lang. Sneeuw en zware stormen zijn zo gewoon dat er zijn voorradig, oranje overleven hutten langs alle belangrijke snelwegen voor automobilisten vast in sneeuwstormen. Verwachten gemiddelde temperaturen tussen -6 ° C-1 ° C.

Economie:

IJsland gebruikt de kroon voor valuta en heeft een GPD van 12 miljard (USD). De economie is gebaseerd op elektrische energie, visserij en toerisme. Het exporteert kunstmest, cement, mariene producten, puimsteen, algin (uit zeewier), staal, zout, en aluminium. Ijzer, bauxiet, machines en andere apparatuur, aardolieproducten, silicium, voedsel, silicium, en textiel behoren tot de top invoer.

Vervoer:

De internationale luchthaven Keflavik is de belangrijkste luchthaven voor vluchten in het land, en Reykjavik Luchthaven is de belangrijkste luchthaven voor vluchten binnen IJsland.Er zijn ook luchthavens in de meeste andere grote steden, waaronder Höfn, Akureyri, en Isafjordur.Er is geen treinverbinding in IJsland.
Bussen koppeling gemeenschappen, maar er zijn geen lokale diensten. De meeste bussen stoppen alleen bij een tankstation in elke stad. Sommige routes sluiten of worden sporadisch geserveerd tijdens het off-season. Bussen kunnen vrij duur zijn en zelfs meer kosten dan een vliegticket naar dezelfde bestemming.
De wegen zijn meestal goed en helder, behalve in de winter. De Public Roads Administration heeft elk uur updates op de snelweg voorwaarden, die je via hun website of hotline kan ontvangen. Highway 1 maakt een volledige ring rond het eiland en biedt een ontspannen manier om het land te bekijken. Vul altijd up wanneer je komt aan benzinestations.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen