autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Shannon Luchthaven

Startpagina > Ierland > Autohuur Shannon Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Shannon Luchthaven. Autohuur in Shannon Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Shannon Luchthaven

Autoverhuur Shannon Luchthaven
Autohuur Shannon Luchthaven

Shannon Luchthaven (IATA Code: SNN) is een van Ierland grotere luchthavens. De luchthaven ligt in het centraal-westelijke Ierland en dient als een hub voor Aer Lingus en Aer Lingus Regional.Het is gerangschikt als een van de drie drukste in het land. De luchthaven enkele baan en terminal bieden toegang tot iets meer dan een miljoen passagiers per jaar met meer dan 18.000 vluchten.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Shannon Luchthaven dient als een thuis voor meer dan een dozijn regionale en internationale luchtvaartmaatschappijen. Aer Lingus biedt regelmatige bestemmingen aan Boston, Londen en New York City.Aer Lingus Regional biedt lokale bestemmingen aan Manchester, Birmingham en Edinburgh. Flybe zorgt voor een regelmatige route naar Glasgow, en Ryanair biedt bestemmingen aan Liverpool en Wrocław en seizoensgebonden routes naar Palma de Mallorca en Tenerife.Verenigde Staten gevestigde luchtvaartmaatschappijen die United Airlines omvatten bieden seizoensgebonden vluchten naar Chicago, Philadelphia en Newark.

Luchthaven Faciliteiten

Shannon Luchthaven heeft een groot aantal winkels en eetgelegenheden voor reizigers. Geldautomaten en een wisselkantoor cabines bevinden zich in de terminal. Een executive lounge, gratis toegang tot WiFi-internet en de post bevinden zich in de luchthaven. Godsdienstige faciliteiten op de luchthaven zijn onder meer een kleine kapel. Een rooms-katholieke mis wordt er elke zondag ochtend. Passagiers kunnen tal van eetgelegenheden uit de Atlanta Coffee Company aan de Sheridan Voedsel Pub vinden. Winkelen is leuk bij WHSmith of binnen The Loop, die de toegang tot een breed scala van kleine winkels en kiosken biedt. Vervoer van en naar het vliegveld is gemakkelijk met de bus, luchthaven taxi of huurauto. Huurauto diensten worden geleverd door Dooley, Avis, Hertz, Budget en Europcar.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen