autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Knock Luchthaven

Startpagina > Ierland > Autohuur Knock Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Knock Luchthaven. Autohuur in Knock Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Knock Luchthaven

Autoverhuur Knock Luchthaven
Autohuur Knock Luchthaven

Knock Luchthaven is ook bekend als de Ierland West Luchthaven Knock of Aerfort larthar Éireann (IATA: NOC). De inrichting is gelegen in het noordwesten van Ierland.De luchthaven werd formeel bekend als het Connaught Regional Luchthaven en vandaag dient als basis voor een lid van aero clubs en diensten vliegtuigen. De luchthaven enkele baan en terminal levert diensten via iets meer dan een half dozijn regionale en korte afstand internationale carriers.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Knock Luchthaven biedt regelmatig bestemmingen naar Londen door Aer Lingus. Croatia Airlines biedt een seizoensgebonden chartervlucht naar de Dubrovnik.Flybe biedt regelmatig routes naar Manchester, Edinburgh en Birmingham.Germanwings wordt verwacht dat seizoensgebonden vluchten te voorzien Keulen en Bonn in het voorjaar 2014.Ryanair biedt lijndiensten naar Londen, Liverpool en Nottingham, en seizoensgebonden vluchten naar Girona, Bristol, Tenerife en Alicante.

Luchthaven Faciliteiten

Knock Luchthaven is klein, maar biedt verschillende eetgelegenheden. Een volledig gamma van menu-items is beschikbaar op Slainte Restaurant en Bar en Cafe bar Danann's biedt ook een verscheidenheid aan sandwiches, soepen en dranken, variërend van cappuccino tot Iers bier. Winkelen is verkrijgbaar bij de ShopWest reis-winkel en de Knock Shrine Shop. Aanvullende diensten van de luchthaven zijn onder geldautomaat, wisselkantoor kiosken, en een executive lounge. Een gebedsruimte is ook beschikbaar voor de passagiers. Autoverhuurbedrijven worden geleverd door Budget, Avis, Europcar en Hertz.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen