autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Dublin Luchthaven

Startpagina > Ierland > Autohuur Dublin Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Dublin Luchthaven. Autohuur in Dublin Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Dublin Luchthaven

Autoverhuur Dublin Luchthaven
Autohuur Dublin Luchthaven

Dublin Luchthaven (IATA Code: DUB) is geclassificeerd als een internationale luchthaven. Het is een van de vele grote luchthavens in Ierland en biedt een grote verscheidenheid aan dragers en routes voor de binnenlandse en internationale reizigers. De luchthaven van Dublin is bekend door de lokale bevolking als de Aerfort Bhaile Átha Cliath en is gelegen aan de centraal-oostelijke kust van Ierland. De luchthaven dient als een hub voor een aantal binnenlandse vervoerders. De twee startbanen en twee terminals verwerken ongeveer 20 miljoen passagiers per jaar met iets meer dan 150.000 vluchten.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Dublin Luchthaven dient als een hub voor een aantal regionale en lokale carriers die zijn Aer Lingus, Aer Lingus Regional, CityJet en Air Contractors. Extra die van de luchthaven zijn onder andere Air France, American Airlines, British Airways, Delta Airlines, Emirates, Ryanair en Scandinavian Airlines. De meest populaire internationale routes vanuit de luchthaven zijn onder meer Londen, Parijs, Manchester, Birmingham, en New York City.Een groot aantal seizoensgebonden en seizoensgebonden charter vluchten zijn ook beschikbaar vanaf het vliegveld en omvatten bestemmingen zoals Athene, Korfu, Helsinki, Tel Aviv, Dubrovnik, en Salzburg.

Luchthaven Faciliteiten

Dublin Luchthaven biedt een groot aantal diensten en voorzieningen voor het comfort van de binnenlandse en internationale reizigers. Winkels en restaurants zijn beschikbaar voor passagiers gemak en bevinden zich in beide terminals. In terminal One, probeer lichte maaltijden en snacks bij Angel 'Share of de post-passagier beveiliging Caviar Huis voor uitstekende eetgelegenheden. Shopping mogelijkheden zijn bijna onbeperkt en omvatten opties door Pandora, Dixons, en Calvin Klein. Executive lounges zijn gevestigd in beide terminals. Vervoer van en naar de luchthaven is beschikbaar op bus, taxi of trein. Autoverhuur diensten zijn gevestigd in beide terminals door bedrijven zoals Dooley, Avis, Budget, Hertz en Europcar.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen