autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Cork Luchthaven

Startpagina > Ierland > Autohuur Cork Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Cork Luchthaven. Autohuur in Cork Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Cork Luchthaven

Autoverhuur Cork Luchthaven
Autohuur Cork Luchthaven

Cork Luchthaven (IATA Code: ORK) is een belangrijke luchthaven die het land van Ierland.Ook bekend door de lokale bevolking als de Aerfort ChorcaĆ­, is de luchthaven ligt aan de zuidelijke punt van Ierland. De luchthaven dient als een hub voor Aer Lingus en Aer Lingus Regional dragers. De luchthaven twee start-en landingsbanen en de belangrijkste terminal proces meer dan 2 miljoen passagiers per jaar met ongeveer 22.000 vluchten. Verdere ontwikkeling van de luchthaven is aan de gang om de grootte van de luchthaven verdrievoudigen, met de bouw gepland voor voltooiing in 2015.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Tot op heden, Cork Luchthaven heeft een beperkt aantal vaste regionale en internationale luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen. Geregelde vluchten die door Aer Lingus, Aer Lingus Regional, Jet2.com en Ryanair bieden tientallen bestemmingen. Populaire routes omvatten Londen, Parijs, Amsterdam, Krakau, Warschau en Tenerife.Seizoensgebonden en seizoensgebonden chartervluchten worden ook door Aer Lingus Regional, Air Europa, en Croatia Airlines.Verlangens vakantie bestemmingen zijn Verona, Dubrovnik, Salzburg, en Palma de Mallorca.

Luchthaven Faciliteiten

Cork Luchthaven biedt een mooie selectie van winkels en eetgelegenheden in de terminal. The Red Bar serveert traditionele Ierse pub tarief en Last Call biedt ook regionale Ierse klassiekers en dranken. Winkels op de luchthaven zijn onder meer locaties die Chanel verkopen, kristal, sieraden en mode. Internettoegang, bank-opties en reizen personenvervoer bevinden zich in de belangrijkste terminal. Vervoer van en naar de luchthaven wordt aangeboden door lokale bus en taxi, spoorvervoer en autoverhuurbedrijven. Auto huren diensten bevinden zich op de aankomst hal en worden geleverd door Dooley, Enterprise, Avis, Budget, Hertz en Europcar.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen