autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Ierland

Startpagina > Ierland

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Ierland. Autohuur in Ierland omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Top luchthavens

Dublin Luchthaven

from 14,-

per day

 

Cork Luchthaven

from 13,-

per day

 

Alle luchthavens

 

Cork Luchthaven
Dublin Luchthaven

Galway Luchthaven
Kerry Luchthaven

Knock Luchthaven

Shannon Luchthaven

Gids Ierland

Autoverhuur Ierland
Autohuur Ierland

Inleiding:

Ierland is gelegen in de noordoostelijke Atlantische Oceaan. Het deelt een kostganger met Noord-Ierland ( het Verenigd Koninkrijk ) in het noorden.Het vasteland van het Verenigd Koninkrijk over de zee naar het oosten. Direct ten zuiden over een enorme uitgestrektheid van de oceaan is Spanje.Ierland staat bekend om St. Patrick, Guinness, de Blarney Stone en Waterford kristal.

Bevolking en taal:

Ierland heeft een bevolking van ongeveer 6 miljoen mensen. Ze klampen zich vast aan hun godsdienst en 92% zijn rooms-katholiek. Slechts 3% behoren tot de Church of England. Gaelic (Iers) is de officiële taal, maar Engels wordt voornamelijk gebruikt. De enige belangrijke etnische groep is de Ierse (87%).

Grote steden en toeristische bestemmingen:

Dublin - De hoofdstad van Ierland heeft een bevolking van ongeveer 530.000.De oudste vermelding is te vinden in de geschriften van Ptolemaeus in 140 ad. De Boek van Kells in Trinity College is een must see voor iedereen een bezoek aan de stad.Er zijn ook verschillende grote musea: het Nationaal Museum, de National Gallery of Ierland, Museum het Dublin Writer's, en het Nationaal Historisch Museum. St. Patrick's Cathedral is de grootste kerk in Dublin, de General Post Office is de site waar Ierland verklaarde zich eerst onafhankelijkheid, en Dublin Castle was de zetel van de Britse heerschappij over Ierland. Nu, de Ierse regering gebruikt het kasteel. Castletown huis ligt in het westen van Dublin en heeft een prachtig interieur. Glendalough, aan de andere kant, is naar het zuiden en is de overblijfselen van een vroege monastieke website.

Kurk - Soms ook wel "de tweede hoofdstad 'deze stad heeft een bevolking van ongeveer 120.000.De Cork Vision Center geeft een geschiedenis van de stad. Beklim de toren van Sint-Annakerk en de kans krijgen om de klokken luiden of kijk op de 3000 pijporgel bij Kathedraal St. Fin Barre's. De Cork City Gaol komt compleet met wassen beeld gevangenen, en in het zuiden, in Kinsale, is het Kinsale Museum, dat het zinken van de Lusitania dekt.

Galway - Galway is een van de grotere steden in Ierland met een bevolking van 75.000.U kunt een bezoek Lynch's Castle, een voorbeeld van een versterkt huis uit de jaren 1500, of St. Nicholas 'Collegiate Church Galway, een middeleeuwse kerk met een uitstekende architectonische details. Voor een geschiedenis van de stad, zie de Galway City Museum, vlakbij de Spaanse Arch.

De Ring of Kerry - Dit is een van de beste toeristische routes in heel Europa.De ring begint en eindigt in Killarney en omvat de Iveragh schiereiland.

Tullynally Castle and Gardens - De grootste kasteel in Ierland met de familie Pakenham nog woont.U kunt binnen een rondleiding en dan lopen de omliggende tuinen.

Limerick - Limerick, bevolking ongeveer 60.000, is de site van King John's Castle, een Normandisch kasteel draaide museum, en de Georgian House and Garden, een goed voorbeeld van een rijhuis uit 1700.U kunt ook een snelle reis naar Adare naar het zuidwesten van de stad en bezoek Desmond Castle en het schilderachtige rieten dak huizen.

Kylemore - Oorspronkelijk was dit een prive-woning, maar nu herbergt nonnen en een meisje kostschool.U kunt een wandeling maken in de prachtige tuin en bekijk de geschiedenis van het huis in de abdij.

Klimaat:

Klimaat van Ierland is gematigd maritieme met koele zomers van juni tot september die variëren van 9 ° C-20 ° C en milde winters van november tot maart, dat over het algemeen zijn 2 ° C-9 ° C. Dagen zijn meestal bewolkt en het regent meer dagen dan niet in het westen. De gemiddelde neerslag in het oosten is tussen de 30 en 40 centimeter. In het westen, het is tussen de 40 en 50 centimeter. In de bergen, kan Ierland krijgen tot 120 centimeter per jaar. December en januari zijn de natste maanden van het jaar.

Economie:

Ierland maakt gebruik van de euro (€), en het heeft een BBP van $ 220.000.000.000 (USD). Het land importeert chemicaliën, verwerkers, aardolie, textiel en kleding, en machines, en de export chemicaliën, bier, dierlijke producten en vee, machines, computers en farmaceutica.

Vervoer:

De vier internationale luchthavens zijn gevestigd in Dublin, Cork, Shannon, en Knock.
Hoewel Ierland heeft gewerkt om betere bus en trein systemen te ontwikkelen, hebben bezuinigingen nu gereduceerd hun bus-en treindiensten. Meestal kunt u een bus die express zal reizen naar alle grote steden een keer per dag te vinden. Er zijn ook de lange kruipend bussen die stopt bij elke stad, maar deze een tijdje duren om te komen waar je naartoe gaat. Het bussysteem wordt zeer beperkt in het off-season. Ook als de bus vol is, moet u wachten, zelfs als je een gereserveerde ticket. We waren er vroeg om dit probleem te voorkomen.
De wegen zijn heel goed in Ierland en het huren van een auto kunt u het platteland te zien zonder te stoppen bij elk dorp langs de weg. De borden zijn in zowel Gaelic en Engels, met uitzondering van een paar in het westen van Ierland. Als u van plan bent op reis naar Dingle, bijvoorbeeld, kunt u online eerste zijn Gaelic naam te vinden. Benzine is meestal goedkoper in Ierland dan in de rest van Europa, maar winkel rond, omdat de prijzen variëren. Er zijn geen controleposten tussen Ierland en Noord-Ierland, maar als je van plan bent om te gaan daar uit Ierland, zorg ervoor dat uw verhuur verzekering zal de auto te dekken.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen