autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Gyor Luchthaven

Startpagina > Hongarije > Autohuur Gyor Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Gyor Luchthaven. Autohuur in Gyor Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Gyor Luchthaven

Autoverhuur Gyor Luchthaven
Autohuur Gyor Luchthaven

Gyor Luchthaven (IATA Code: QGY) is ook bekend als de Györ-per luchthaven en is geclassificeerd als een nationale en internationale faciliteit. De luchthaven enkele baan en kleine terminal bieden beperkte diensten aan lokale en regionale bestemmingen. De luchthaven ligt op ongeveer 10 mijl van het centrum van Gyor, ten westen van Boedapest in de noordwestelijke regio van het land halverwege Boedapest en Wenen.De luchthaven is gelegen op een van de belangrijkste reisroutes van Midden-Europa. De luchthaven bedient meer dan 30.000 internationale passagiers op jaarbasis.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

De regionale luchthaven biedt beperkte internationale carrier verkeer. Het merendeel van de passagiers via de luchthaven zijn te profiteren van de regionale en chartervluchten. De luchthaven is de thuisbasis van minder dan zes regelmatig gecharterd vliegtuig. Vervoerders bieden geen regelmatig geplande vluchten van of naar de luchthaven.

Luchthaven Faciliteiten

De kleine terminal in Gyor Luchthaven biedt beperkte faciliteiten voor charter passagiers. De belangrijkste terminal biedt een buffet en een nabijgelegen 26 Bit Motel. Reizigers worden geadviseerd om te zoeken naar extra hotelaccommodatie, eetgelegenheden en huurauto diensten in de nabije Gyor.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen