autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Boedapest Luchthaven

Startpagina > Hongarije > Autohuur Boedapest Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Boedapest Luchthaven. Autohuur in Boedapest Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Boedapest Luchthaven

Autoverhuur Boedapest Luchthaven
Autohuur Boedapest Luchthaven

Boedapest Luchthaven (IATA Code: BUD) is bekend door de lokale bevolking als het Boedapest Ferenc Lizst Luchthaven en is een grote internationale luchthaven die binnenlandse en internationale luchtvaartmaatschappij diensten aan het land. De luchthaven twee start-en landingsbanen en terminals verwerken meer dan acht miljoen passagiers per jaar met bijna 90.000 vluchten. De luchthaven is een van de 50 grote luchthavens verspreid over Hongarije en ligt op ongeveer 10 mijl ten zuidoosten van het centrum van Boedapest in north-central Hongarije.De luchthaven is vernoemd naar beroemde Hongaarse componist en pianist Franz Liszt.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Boedapest Luchthaven levert diensten door middel van tientallen binnenlandse en internationale luchtvaartmaatschappijen en seizoensgebonden chartervluchten. De meest populaire internationale routes vanuit de luchthaven van Boedapest onder Londen, Brussel, Frankfurt, M√ľnchen en Parijs.Andere populaire bestemmingen zijn Berlijn, Moskou, Wenen, Tel Aviv, Rome en Helsinki.Populaire die van de luchthaven zijn onder Aegean Airlines, Aeroflot, Air France, British Airways, Czech Airlines, El Al, Lufthansa en Turkish Airlines. Seizoensgebonden charters bieden bestemmingen aan Korfu, Straatsburg, St. Petersburg, Antalya en Madrid.

Luchthaven Faciliteiten

Het aantal restaurants, winkels en diensten die op de luchthaven van Boedapest zijn indrukwekkend. Eetgelegenheden zoals de Bill Bentley Restaurant bieden niet alleen Hongaarse wijnen maar tosti's. Gundel serveert Hongaarse gerechten en de Hippopotamus Bar & Grill serveert traditionele Franse gerechten. Winkelen op de luchthaven varieert van Calvin Klein tot Heinemann belastingvrije en Hugo Boss en Polo Ralph Lauren. Koop een verscheidenheid aan Hongaarse gerechten en wijnen op Hungaricum Wine and Fine Food. Aanvullende diensten verspreid over de twee terminals van het vliegveld zijn onder andere bagage verpakken, een wisselkantoor kiosken, en WiFi. Vervoer van en naar de luchthaven is per auto, taxi, openbaar vervoer, trein en minibus. Huurauto diensten worden geleverd door Booth Winder Rent-A-Car, Budget, Avis, Europcar en Hertz.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen