autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Hongarije

Startpagina > Hongarije

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Hongarije. Autohuur in Hongarije omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Top luchthavens

Boedapest Luchthaven

from 13,-

per day

 

 

 

 

Alle luchthavens

 

Boedapest Luchthaven
Debrecen Luchthaven

Gyor Luchthaven

Sarmellek Luchthaven

Gids Hongarije

Autoverhuur Hongarije
Autohuur Hongarije

Inleiding:

Hongarije is gelegen in het centrum van Europa. Het wordt begrensd door Oostenrijk en Slovenië in het westen, Slowakije en Oekraïne in het noorden, Roemenië in het oosten, en Kroatië en Servië en Montenegro in het zuiden.Het is het meest bekend om zijn paprika, porselein, de Rubik's kubus, en goulash.
Het is normaal voor vrouwen om topless te zijn in de zomer en openbare uitingen van genegenheid zijn schering en inslag. Echter, over geld wordt beschouwd als tactloos.

Bevolking en taal:

De telling van 2011 telde de bevolking op bijna 10 miljoen. De officiële taal is Magyar (Hongaars). Als u wilt om het te leren, kunt u kiezen een van de verschillende 1-2 week onderdompeling cursussen aangeboden door de universiteiten voor toeristen. Duits en Engels zijn ook veel gesproken door Hongaren. Etnisch, 92% van de bevolking is Hongaars, en 2-8% zijn Rome (zigeuners). Er is ook een aanzienlijke populatie van Duitsers, Slaven, en Roemenen.
Als het gaat om religie, 52% van de bevolking zich identificeert met het rooms-katholicisme, en 16% zichzelf Calvinistische (Hervormde) overwegen. Er zijn ook andere christelijke denominaties, waaronder Grieks-orthodoxe en lutherse, evenals een Joodse bevolking.

Grote steden en toeristische bestemmingen:

Boedapest - De hoofdstad heeft een bevolking van ongeveer bijna 2 miljoen mensen.Het gebied werd eerst geregeld door de Kelten voor 1 advertentie. In 1873, de steden van Obuda, Buda en Pest samengevoegd tot wat nu bekend staat als Boedapest. Het Koninklijk Paleis is de thuisbasis van twee musea: het Hongaarse National Gallery en het Historisch Museum van Boedapest. The House of Terror geeft een kijkje in de AVH (Hongaarse geheime politie) en hun lompe wijze van het extraheren van informatie.De Burcht van Boeda Labyrinth bevindt zich onder het kasteel wijk en heeft verschillende grotten om te verkennen, terwijl het Etnografisch Museum biedt u een kijkje in Hongaarse leven. Een beetje ten zuidwesten van de stad is het Memento Park. Dit monument voor het communisme in Hongarije is gevuld met de beelden van de Hongaren neergehaald met de val van het IJzeren Gordijn.

Debrecen - Debrecen heeft een bevolking van iets meer dan 200.000.De Grote Kerk is de grootste protestantse kerk in Hongarije en waar de verklaring van onafhankelijkheid van Oostenrijk werd ondertekend. U kunt het Deri Museum tentoonstellingen bekijken om inzicht te krijgen in de Hongaarse leven op de vlakte te krijgen. Ook een bezoek aan de Timarhaz, een centrum voor kunst en kunstnijverheid, waar u carvers, borduursters, wevers kunt kijken, en andere ambachtslieden hun werk doen.

Szeged - In deze stad met een bevolking van 170.000, kunt u een monument gewijd aan de man die het gered :: Pal Vasarhelyi bekijken.Bij de Nationale Pantheon kunt u beelden van beroemde mannen uit de Hongaarse geschiedenis, samen met beschrijvingen van hun bijdragen aan de natie zien. De Ferenc Mora Museum toont etnische en culturele tentoonstellingen, terwijl het Kasteel Museum kunt u een kasteelruïne die naar beneden is gemaakt door de laatste vloed, om de stad te verwoesten verkennen.

Miskolc - Miskolc, bevolking van ongeveer 170.000, wordt wel de stad van kerken.Er zijn verschillende mooie degenen om te bezoeken met een verscheidenheid aan bouwstijlen. Je moet ook zien het kasteel van Diosgyor en mint uw eigen herdenkingsmunt. Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het Neolithicum en een aantal van de lokale mineralen, kunt u kijken op de Otto Herman Museum.

Pecs - Pecs, bevolking ongeveer 160.000, is de thuisbasis van de Janus Pannonius Archeologisch Museum, waar voorwerpen weergeeft van de provincie pre-Arpad.De buurt vindt u een vroegchristelijke tombe en twee Romeinse tombes te vinden. De Moderne Hongaarse Art Museum exposeert kunst uit de jaren 1850 tot heden. Ook interessant, zijn de Zsolnay Porselein Museum en het Marsepein Museum waar u kunt leren om uw eigen traktatie.

Siklos Kasteel - Dit is een kasteel werd gebouwd op 13e eeuwse fundamenten en bevat een glimp van de geschiedenis sindsdien.Binnen vindt u een kasteel museum, gevangenis cellen, en zelfs graffiti uit de tijd zal vinden wanneer de Sovjets regeerde in de jaren 1970.

Lake Balaton - Dit is het grootste meer van Midden-Europa.Festetics Palace (Keszthely) gebouwd in 1745, het thermaal meer (Heviz), en Sumeg Castle (Sumeg) zijn alle interessante haltes langs de oever tussen het zonnebaden.

Klimaat:

Het klimaat in Hongarije is gematigd met warme, vochtige zomers en koude, vochtige, bewolkte winters die soms sneeuw krijgen. Bij temperaturen augustus gemiddeld 26 ° C, en in januari verwachten temperaturen rond de -4 ° C. Er is een gemiddelde van 25 centimeter regen per jaar, maar de meeste van dit in november april en mei.

Economie:

Hongarije is het maken van een overgang naar de EU en, als gevolg daarvan, verschuift van het gebruik van de Hongaarse forint tot de euro (€). Het BBP is bijna 200 miljard (USD). Het importeert gefabriceerde goederen, lichte machines, transportmiddelen en brandstof. Bauxiet, steenkool, aardgas, chemicaliën, zware machines, voedsel en vee zijn alle belangrijke export.

Vervoer:

De vijf internationale luchthavens dat Hongarije serveren zijn de Boedapest Liszt Ferenc, de Debrecen, de Sarmellek (of FlyBlalaton), de Gyor-Per, en de Pecs-Pogany.
De wegen zijn goed tot uitstekend in Hongarije. Rijden maakt het gemakkelijk om de interessante maar minder toeristische gebieden te bezoeken. Koplampen zijn te allen tijde vereist.
Treinen zijn niet luxueus, verwachten redelijk op zijn best. Treinen zijn allemaal omgeleid via Boedapest.
De bussen bieden meer uitgebreide dekking dan de trein, maar schema's kan verwarrend zijn. Soms zijn de tijden geplaatst op het bord zijn ingevuld. De Metro / Underground werkt alleen in Boedapest.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen