autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Parijs Luchthaven

Startpagina > Frankrijk > Autohuur Parijs Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Parijs Luchthaven. Autohuur in Parijs Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Parijs Luchthaven

Autoverhuur Parijs Luchthaven
Autohuur Parijs Luchthaven

Luchthaven Parijs Charles de Gaulle is ook bekend als de luchthaven Riossy of gewoon de luchthaven Parijs Charles de Gaulle. De internationale luchthaven (IATA Code: CDG) is een van de vele die grootstedelijke Parijs dienen. De vier startbanen en twee terminals verwerken meer dan 62 miljoen passagiers per jaar van meer dan 500.000 vluchten. De luchthaven is geclassificeerd als de zevende drukste luchthaven ter wereld en Frankrijk de grootste. De luchthaven is gelegen in de regio Île-de-Frankrijk van Noord-Midden-Frankrijk en dient als drager hub voor Air France en andere grote global carriers.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Als een van de grootste luchthavens ter wereld, de luchthaven Charles de Gaulle ondersteunt nationale en internationale carrier verkeer. Air Frankrijk biedt tientallen vluchten naar binnenlandse en internationale bestemmingen. Andere grote luchtvaartmaatschappijen de toegang tot luchthaven zijn onder Aeroflot, Aeromexico, Air Canada, Air China, Air Indië, American Airlines, Kenya Airways, Korean Air, en de Middle East Airlines.Populaire internationale bestemmingen zijn Wenen, Warschau, Tokyo, Beijing, New York, Moskou en Mexico City. Populaire binnenlandse en regionale bestemmingen zijn Firenze, van Nice, Marseille s en Bastia.

Luchthaven Faciliteiten

Peres Charles de Gaulle International Luchthaven biedt honderden winkels, restaurants en diensten luchthaven voor binnenlandse en internationale reizigers. Reizigers kunnen kiezen uit een aantal winkels in alle terminals als het gaat om accessoires, sieraden, souvenirs en cadeaus. De luchthaven biedt tal van bars, grab-and-go voedsel opties en restaurants in elke terminal ook. Favorieten zijn Caffe Ritazza en Alpha Bravo in Terminal One terwijl de Salmon House en Pizza Hut zijn gelegen in Terminal 2B. Zakenreiziger en comfort diensten reizigers met toegang tot alles van kinderspeelplaatsen aan massages. Vervoer van en naar de luchthaven wordt vergemakkelijkt door het openbaar vervoer en taxi's. Een auto huren op de luchthaven omvatten die door vijf grote luchtvaartmaatschappijen zich aan de voorzijde van de luchthaven.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen