autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Nice Luchthaven

Startpagina > Frankrijk > Autohuur Nice Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Nice Luchthaven. Autohuur in Nice Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Nice Luchthaven

Autoverhuur Nice Luchthaven
Autohuur Nice Luchthaven

Nice International Luchthaven is ook bekend als de Nice Côte d'Azur Luchthaven (IATA Code: NVU) en is gelegen in de regio Provence-Alpes-Côte d'Azur in Zuid- Frankrijk.De zuidgrens van de provincie delen een deel van de Middellandse Zeekust. De luchthaven is uitgerust met twee startbanen en twee terminals die diensten verlenen aan bijna tien miljoen passagiers per jaar. De luchthaven is een hub voor EasyJet en Air Frankrijk Airline dragers.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Nice Luchthaven levert diensten uit tientallen binnenlandse en internationale luchtvaartmaatschappijen. Grote internationale dragers omvatten Aeroflot, Air France, British Airways, Emirates, Lufthansa en Scandinavian Airlines. Populaire bestemmingen zijn Kopenhagen, Casablanca, Berlijn, Dubai, Wenen, Parijs en Moskou. EasyJet carrier biedt binnenlandse bestemmingen die onder andere Lyon, Parijs, Bordeaux en Nantes.Populaire bestemmingen zijn seizoensgebonden Cork, Montreal, Londen, New York, Belfast, en Helsinki.

Luchthaven Faciliteiten

Nice Luchthaven biedt een breed scala aan diensten voor de passagiers. Een ontspanningsruimte biedt een interkerkelijke plaats van aanbidding. Intersnet en WiFi is beschikbaar voor casual en zakelijke reizigers. Een service center, vergaderzalen en lounges zijn ook beschikbaar voor zakelijke reizigers. Winkelmogelijkheden omvatten sieraden tot mode en regionale producten. Een grote verscheidenheid aan bars en restaurants bieden alles, van snacks tot zittende eetgelegenheden en onder andere Le Riviera en Le Badiane. Vervoer van en naar de luchthaven wordt vergemakkelijkt door de bus, shuttle en taxidiensten. Een auto huren die tal van dragers zijn ook beschikbaar op de luchthaven.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen