autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Marseille Luchthaven

Startpagina > Frankrijk > Autohuur Marseille Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Marseille Luchthaven. Autohuur in Marseille Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Marseille Luchthaven

Autoverhuur Marseille Luchthaven
Autohuur Marseille Luchthaven

Marseille International Luchthaven (IATA code: MRS) is ook bekend als de Aeroport de Marseille Provence en ligt in de regio Provence-Alpes-Côte regio van Zuidoost- Frankrijk, met zijn zuidelijke grens delen van de kusten van de Middellandse Zee.De luchthaven is geclassificeerd als een van de drukste in Frankrijk en verwerkt meer dan acht miljoen passagiers van de twee startbanen en vier terminals. De luchthaven biedt meer dan 130 routine bestemmingen voor binnenlandse en internationale reizigers.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen die door de luchthaven van Marseille omvatten die door dragers zoals Air France, Air Madagascar, British Airways, Iberia, Lufthansa, Ryanair, en Turkish Airlines. Populaire internationale bestemmingen zijn Barcelona, Casablanca, Marrakech, München, Tel Aviv, Londen en Amsterdam.Air France biedt tal van seizoensgebonden routes naar bestemmingen die Casablanca, Beiroet omvatten, Kopenhagen, en de binnenlandse routes naar Brest, Parijs, Bordeaux en Biarritz.

Luchthaven Faciliteiten

De luchthaven van Marseille biedt tal van mogelijkheden voor reizigers om te winkelen en bevat duty-free winkels. Een aantal eetgelegenheden gevestigd in de terminals omvatten alles, van fastfood tot sandwiches en cafes dat regionale gerechten, zoals Beaudevin of gastronomisch restaurant opties bieden, zoals bepaald door Chefs en Provence. Oosterse en Mediterrane gerechten opties zijn ook beschikbaar. De luchthaven biedt toegang tot buitenlandse valuta en bancaire diensten, evenals een business center gevestigd in hal 4. Autoverhuur zijn beschikbaar bij meer dan half dozijn grote aanbieders die Hertz, Budget, Avis en Enterprise bevatten.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen