autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Lyon Luchthaven

Startpagina > Frankrijk > Autohuur Lyon Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Lyon Luchthaven. Autohuur in Lyon Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Lyon Luchthaven

Autoverhuur Lyon Luchthaven
Autohuur Lyon Luchthaven

Lyon Luchthaven (IATA Code: LYS) is ook bekend als de luchthaven Lyon-Saint Exupery en is gelegen in de Rhône-Alpes in het zuidoosten van Frankrijk. De luchthaven heeft twee landingsbanen en drie terminals die ongeveer 8,5 miljoen passagiers per jaar te verwerken. De luchthaven is een van de meest populaire voor de toegang tot de winter bestemmingen en skigebieden in de regio. De luchthaven bedient tal van nationale en internationale luchtvaartmaatschappijen en dient als een hub voor Air France.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Lyon Luchthaven biedt diensten door middel van tal van regionale en internationale luchtvaartmaatschappijen. Internationale dragers omvatten, maar zijn niet beperkt tot Aegean Airlines, British Airways, Lufthansa, KLM en Swiss International Airlines. Populaire internationale bestemmingen zijn Istanbul, Lissabon, Zürich, Düsseldorf, München, Londen en Athene.Air France vliegt naar Parijs, Toulouse en van Nice.Seizoensgebonden charters worden verstrekt door tal van luchtvaartmaatschappijen en omvatten bestemmingen zoals Istanbul, Palma de Mallorca, Marrakech en Athene.

Luchthaven Faciliteiten

Tientallen winkels en service-opties zijn beschikbaar voor passagiers die door de terminals op de luchthaven van Lyon. Bijna twee dozijn restaurants en bars bieden een breed scala aan eetgelegenheden, waaronder die voorziet door O'picnic, OL Brasserie en Pizza Hut. Aanvullende diensten luchthaven zijn onder meer een interreligieuze kapel, geldautomaten, wisselkantoor, en de toegang tot medische diensten. Niet minder dan vier hotels zijn gelegen in de onmiddellijke nabijheid van de luchthaven. Vervoer van en naar de luchthaven is beschikbaar met de tram express, shuttles, taxi's en bussen. Auto huren op de luchthaven gevestigd omvatten Avis, Hertz, Europcar, National / Citer en zes.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen