autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Lorient Luchthaven

Startpagina > Frankrijk > Autohuur Lorient Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Lorient Luchthaven. Autohuur in Lorient Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Lorient Luchthaven

Autoverhuur Lorient Luchthaven
Autohuur Lorient Luchthaven

Lorient Luchthaven (IATA Code: LRT) is ook bekend als de Lorient-Lann-BilhouƩ Luchthaven en is gelegen in de regio Bretagne van het westen van Frankrijk.Interessant is dat de luchthaven tijdens de Tweede Wereldoorlog gebouwd door Duitsland naar Duitse onderzeeƫr te ondersteunen vanwege de ligging grenzend aan het Engels Kanaal en de Atlantische Oceaan.Twee startbanen en een van de belangrijkste terminal proces ongeveer 180.000 passagiers per jaar gebruik te maken van de luchthaven als een aansluitpunt op het zuiden steden.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Lorient Luchthaven biedt een vervoerder. Air France (met activiteiten die door Hop!) biedt bestemming routes naar Lyon en Parijs.Reizigers moeten zich ervan bewust dat ongeveer zes vluchten aankomen en vertrekken op een dagelijkse basis van de regionale luchthaven.

Luchthaven Faciliteiten

Luchthaven diensten zijn beperkt, hoewel de passagiers kunnen genieten van toegang tot verschillende locaties in de terminal, waaronder broodjes en snack items en een verscheidenheid aan dranken. Passagiers moeten zich ervan bewust dat de bar, toegang tot voedsel en winkels kan veranderen afhankelijk van vluchtschema's. Een ATM is beschikbaar in de terminal. Reizigers kunnen autoverhuurbedrijven toegang in de buurt Lorient.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen