autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Lille Luchthaven

Startpagina > Frankrijk > Autohuur Lille Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Lille Luchthaven. Autohuur in Lille Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Lille Luchthaven

Autoverhuur Lille Luchthaven
Autohuur Lille Luchthaven

Lille Luchthaven (IATA Code: LIL) bedient van de zeer noordelijke centrale punt van Frankrijk in de regio Nord-Pas-de-Calais regio van het land.De luchthaven ook vroeger bekend als de luchthaven Lille-Lesquin en ligt op minder dan 20 minuten van het centrum van Lille. De luchthaven verwerkt ongeveer 100.000 passagiers per jaar van de twee startbanen en enkele terminal.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Lille Luchthaven biedt vluchten van een aantal regionale en seizoensgebonden luchtvaartmaatschappij carriers. Luchtvaartmaatschappij dragers omvatten Air Algerie, Air France, EasyJet, Hop!, Ryanair, Tunisair en Express. Populaire regelmatige bestemming routes omvatten die op weg naar Marseille, Bordeaux, Algiers, León, Tunis en Barcelona.Seizoensgebonden bestemmingen omvatten, maar zijn niet beperkt tot Bastia, Ajaccio, Tiemcen en Fes.

Luchthaven Faciliteiten

Services op de luchthaven van Lille richten op het verstrekken van comfort voor de passagiers. Twee eenvoudige cafes (Yours en Jardins Pamplemousse) bevinden zich in de terminal. Menuopties zijn sandwiches en salades en dranken met een regionale smaak. Een kleine winkel en een belastingvrije winkel bevinden zich in de terminal ook. Ongeveer een half dozijn hotels bevinden zich op minder dan drie mijl van de luchthaven, variërend van budget tot vier-sterren. Vervoer van en naar de luchthaven is per bus en taxi.Autoverhuur worden vertegenwoordigd op de luchthaven, inclusief die welke door Avis, Europcar, Hertz, National / Alamo en Citer.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen