autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Genève Luchthaven

Startpagina > Frankrijk > Autohuur Genève Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Genève Luchthaven. Autohuur in Genève Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Genève Luchthaven

Autoverhuur Genève Luchthaven
Autohuur Genève Luchthaven

Geneva Luchthaven is gelegen op de grens van Zwitserland en Frankrijk (IATA Code: GVA) en is een internationale luchthaven die een van de meest populaire winter toeristische bestemmingen in de wereld bedient. Zijn een landingsbaan en twee passagiers terminals bieden toegang tot de regio met meer dan 14 miljoen reizigers per jaar. De luchthaven is bereikbaar door reizigers uit zowel Zwitserland en Frankrijk. Die reizen naar of van Frankrijk hoeft niet te gaan door de Zwitserse douane, zolang ze blijven in de Franse afdeling van de luchthaven tijdens het wachten op een aansluitende vlucht. De luchthaven dient als een hub voor EasyJet Zwitserland en Darwin Airline providers als tientallen internationale luchtvaartmaatschappijen.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Als een van de populairste en meest bezochte luchthavens van Europa, de luchthaven van Genève levert diensten door een aantal vervoerders die Air Canada, Air China, Air France, British Airways, Middle East Airlines, Swiss International Airlines en United Airlines omvatten. Populaire routes vanaf de luchthaven omvatten, maar zijn niet beperkt tot, Athene, Moskou, Peking, Rome, Wenen, Londen, Boedapest, Tel Aviv, Helsinki en Manchester.

Luchthaven Faciliteiten

Luchthaven van Genève biedt een breed scala aan winkels, restaurants, en diensten voor binnenlandse en internationale reizigers. Winkels die alles verkopen van sieraden om chocolade te boeken en souvenirs liggen verspreid over de terminals. Meer dan een dozijn restaurants, snackbars, tearooms en bars bevinden zich ook in de terminals en omvatten Hoogte, Bento en L'Olivier, met mediterrane gerechten. Bank-en wisselkantoor verlichten financiële zorgen. Vervoer van en naar de luchthaven is met het openbaar vervoer, gratis shuttle bussen en taxi's. Autoverhuurbedrijven zijn gevestigd op zowel de Zwitserse en Franse zijde van de luchthaven met diensten die worden aangeboden door de nationale luchtvaartmaatschappijen, waaronder Firefly, Avis, Europcar, Hertz, Sixt en National.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen