autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Cherbourgh Luchthaven

Startpagina > Frankrijk > Autohuur Cherbourgh Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Cherbourgh Luchthaven. Autohuur in Cherbourgh Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Cherbourgh Luchthaven

Autoverhuur Cherbourgh Luchthaven
Autohuur Cherbourgh Luchthaven

Cherbourg Luchthaven (IATA Code: CER) is gelegen in het bovenste noordwestelijke regio van Frankrijk langs de zuidelijke kusten van het Engels Kanaal.De luchthaven is ook bekend als de Cherbourg-Maupertus Luchthaven door de lokale bevolking. De luchthaven enkele baan en terminal omgaan met een groot aantal passagiers het aansluiten op het zuidelijke routes en bestemmingen. De luchthaven heeft een interessante geschiedenis tijdens de Tweede Wereldoorlog tijdperk en de resten van een van die banen zijn nog steeds zichtbaar op de luchthaven. De luchthaven vandaag wordt voornamelijk gebruikt voor de lokale luchtvaartdiensten en biedt geen reguliere vliegroutes of bestemmingen.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Een kleine regionale luchtvaartmaatschappij genaamd Compagnie Chalair Aviation opereert vanuit de luchthaven, maar de regionale of lokale carriers niet aankomen of vertrekken op een regelmatig geplande basis van deze luchthaven. Reizigers kunnen gebruikmaken van incidentele chartervluchten vanaf de luchthaven naar regionale bestemmingen.

Luchthaven Faciliteiten

De Cherbourg Luchthaven heeft een sit-down restaurant Franse stijl met de naam Le Coucou de Fourchette met een breed scala van menu-opties. Aanvullende diensten van de luchthaven zijn onder meer toegang tot internet, een apotheek / ziekenhuis, en vergaderzalen. Toegang van en naar de luchthaven wordt verzorgd door taxi's en huurauto agentschappen die Avis, Ibis, Hertz, Europcar en National / Citer omvatten.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen