autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Brest Luchthaven

Startpagina > Frankrijk > Autohuur Brest Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Brest Luchthaven. Autohuur in Brest Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Brest Luchthaven

Autoverhuur Brest Luchthaven
Autohuur Brest Luchthaven

Brest Luchthaven (IATA Code: BES) is bekend door de lokale bevolking als de luchthaven Brest Bretagne en bedient de regio Bretagne ligt in het noordwesten van Frankrijk.De luchthaven heeft twee startbanen en een terminal die diensten verlenen aan duizenden reizigers gebruik van de luchthaven voor extra verbindingen dieper in Frankrijk en omringende Europese landen. De luchthaven biedt vaste routes naar Lyon en Parijs.Regionale vervoerders bieden routes naar de nabijgelegen regionale bestemmingen. De luchthaven is relatief nieuw en werd ingehuldigd aan het einde van 2007. De terminal van de luchthaven heeft nu een capaciteit van meer dan een miljoen passagiers per jaar te verwerken.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Brest Luchthaven levert diensten van een aantal nationale en regionale vervoerders dat Air France, EasyJet, Flybe, Hop!, Ryanair, Jetairfly en Express bevatten. Populaire reguliere bestemmingen zijn Londen, Parijs, Bordeaux, Toulon en Marseille.De meest populaire internationale bestemmingen zijn seizoensgebonden vluchten naar Dublin, Ouessant en Barcelona.

Luchthaven Faciliteiten

Brest Luchthaven biedt tal van mogelijkheden en diensten voor reizigers die vier eetgelegenheden van sit-down diner in de Terre et Mer te grijpen-and-go-tarief op de Bagad Cafe hedendaagse brasserie omvatten. Twee winkels (Passerelle 747 en Terre d'Amor) bevinden zich in de openbare ruimte en een andere winkel en duty-free shop is gelegen in de vertrekhal. De luchthaven biedt een zakenwijk die gehuurd kunnen worden voor een uur of een hele dag. ATM machines, toegang tot verkoopautomaten en gratis WiFi bevindt zich in de belangrijkste terminal. Autoverhuurbalies worden gevonden in de buurt van de aankomst-en bagage claim en omvatten aanbieders zoals Enterprise, Europcar, Hertz, Sixt en Avis.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen