autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Bordeaux Luchthaven

Startpagina > Frankrijk > Autohuur Bordeaux Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Bordeaux Luchthaven. Autohuur in Bordeaux Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Bordeaux Luchthaven

Autoverhuur Bordeaux Luchthaven
Autohuur Bordeaux Luchthaven

Bordeaux Luchthaven (IATA Code: BOD) is bekend door de lokale bevolking als Aeroport de Bordeaux-Merignac en bedient de regio Aquitaine aan de zuidwestelijke grens van het land. De luchthaven is uitgerust met twee startbanen en twee terminals die meer dan vier miljoen passagiers per jaar te dienen. De luchthaven is gecategoriseerd als de zesde drukste in Frankrijk en biedt een verscheidenheid aan reguliere en seizoensgebonden vluchten naar intercontinentale bestemmingen.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Bordeaux Luchthaven dient als een hub voor tal van binnenlandse en intercontinentale luchtvaartmaatschappijen die Air Algerije omvatten met routes naar Algiers. Air France biedt routes naar Marseille en Parijs.British Airways, Air France, Easyjet, KLM, Norwegian Air Shuttle, Ryanair, en Express bieden tal van nationale en internationale bestemmingen. Populaire binnenlandse bestemmingen zijn Ostia, Strassburg, Lyon en Nantes.Populaire internationale routes omvatten Stockholm, Casablanca, Marrakech, Edinburgh, Rome, Barcelona, Dublin en Londen.

Luchthaven Faciliteiten

Bordeaux Luchthaven heeft een aantal voorzieningen en diensten voor passagiers die toegang tot meer dan twee dozijn winkels gevestigd door de luchthaven in het internaat gebieden en openbare ruimtes die onder Aelia Duty Free en Baillardran Candies omvatten. De toegang tot een verscheidenheid aan eet-en drinkgelegenheden en sit-down diner is beschikbaar in beide terminals en omvatten Bestemming Cafe en Quest.Bar. Autoverhuur worden gevestigd in de aansluitende vleugels tussen hallen A en B in de openbare ruimte en zorgen voor bijna een dozijn mogelijkheden van de aanbieders dat Enterprise, Firefly, Avis, Europcar, Budget, Hertz en omvatten.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen