autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Frankrijk

Startpagina > Frankrijk

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Frankrijk. Autohuur in Frankrijk omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Top luchthavens

Parijs Charles de Gaulle

from 18,-

per day

 

Parijs Orly Luchthaven

from 18,-

per day

         

Nice Luchthaven

from 17,-

per day

 

Lyon Luchthaven

from 20,-

per day

         

Marseille Luchthaven

from 20,-

per day

 

Toulouse Luchthaven

from 21,-

per day

 

Alle luchthavens

 

Agen Luchthaven

Ajaccio Corsica Luchthaven
Angers Luchthaven
Angoulème Luchthaven
Aurillac Luchthaven
Avignon Luchthaven
Bastia Corsica Luchthaven
Beauvais Luchthaven
Bergerac Luchthaven
Béziers Luchthaven
Biarritz Luchthaven
Bordeaux Luchthaven
Brest Luchthaven
Brive Luchthaven
Caen Luchthaven
Calvi Corsica Luchthaven
Cannes Luchthaven
Carcassonne Luchthaven
Castres Luchthaven
Chambéry Aix Luchthaven
Cherbourg Luchthaven

Clermont Ferrand Luchthaven

Colmar Luchthaven
Dijon Luchthaven
Epinal Luchthaven
Figari P. Vecchio Luchthaven Corsica
Genève Luchthaven
Grenoble Luchthaven
Lannion Brittany Luchthaven
La Rochelle Luchthaven
Le Havre Luchthaven
Lille Luchthaven
Limoges Luchthaven
Lorient Luchthaven
Lourdes Tarbes Luchthaven
Louvigny Luchthaven
Lyon Luchthaven
Marseille Luchthaven
Metz Nancy Luchthaven
Montpellier Luchthaven
Mulhouse Luchthaven

Nantes Luchthaven Brittany

Nice Luchthaven

Nîmes Luchthaven
Parijs Cdg Luchthaven
Parijs Le Bourget Luchthaven
Parijs Orly Luchthaven
Pau Luchthaven
Perpignan Luchthaven
Poitiers Luchthaven
Quimper Luchthaven
Rennes Luchthaven

Roanne Luchthaven
Rodez Marcillac Luchthaven
Rouen Boos Luchthaven
Saint Brieuc Luchthaven
Saint Etienne Luchthaven
Saint Malo Pleurtuit Dinard
Saint Tropez Luchthaven
Straatsburg Luchthaven
Toulon Luchthaven
Toulouse Luchthaven

Tours Luchthaven

Gids Frankrijk

Autoverhuur Frankrijk
Autohuur Frankrijk

Inleiding:

Frankrijk is gelegen in het zuiden van het Verenigd Koninkrijk en wordt begrensd door het Engels Kanaal.In het westen van Frankrijk is de Atlantische Oceaan en in het zuiden zijn Spanje en de Middellandse Zee.Op het oosten, deelt een grens met België, Luxemburg, Duitsland, Zwitserland en Italië.Frankrijk is het meest bekend om de Tour de Frankrijk, de Eiffeltoren, baguettes, parfum, koken en natuurlijk wijn.

Bevolking en taal:

De bevolking van Frankrijk is ongeveer 65 miljoen. Katholicisme was oorspronkelijk de staatsgodsdienst, dus 82% van de bevolking ten minste in naam rooms-katholiek, in vergelijking met de 7% die moslim zijn. De officiële taal is Frans. In tegenstelling tot andere landen, die het opzetten van een smeltkroes van culturen, Frankrijk verwacht buitenlanders te voldoen in de cultuur. Sterker nog, ze hebben een raad die bepaalt welke woorden zijn toegestaan ​​in de taal. Buitenlanders moeten proberen om Frans te spreken, als je worstelt, over het algemeen het Franse volk helpen u graag om hun taal te leren als je de moeite te maken. Ook is het beleefd om de eerste naar "Bonjour" zeggen tegen kassiers en andere mensen u nadert voor zakelijke doeleinden.

Grote steden en toeristische bestemmingen:

Parijs - Met een bevolking van 11 miljoen, dit is niet alleen de grootste stad van Frankrijk, maar 25 grootste in de wereld.Parijs werd oorspronkelijk opgericht in 4200 bc. De kerk van Notre Dame is beroemd om zijn architectuur en muziek. Victor Hugo geplaatst zijn Klokkenluider van de Notre Dame in deze kathedraal.Een andere iconische site in Parijs is de Eiffeltoren.Neem een ​​rit naar de top van de lift of de trap naar de eerste waarneming niveau. Je moet ook zeker een wandeling door de King's-paleis-draaien-art-museum in het Louvre, en ga onder de stad naar de catacomben met hun artistiek gearrangeerd botten, gemaakt wanneer de begraafplaatsen op de begane grond werd te vol.

Marseille - Deze stad heeft een bevolking van ongeveer 850.000.Net buiten de kust ziet u de gevangenis van Chateau d'vinden Als dat hield de fictieve Graaf de Monte Cristo. Let ook op het Centre de la Vieille Charite, die twee musea binnen en de forten van St. Nicolaas en St. Jean, die werden gebouwd door Louis XIV bevat, maar let op de geweren gezicht richting Marseille.

De kathedraal in Reims - Dit is de plek waar de Franse koningen van de voorbije jaren werden al gekroond.De prachtige werken van architectuur zijn ontzagwekkende.

De grotten van Lascaux - Sinds de ontdekking, deze grotten met hun prachtige prehistorische schilderingen zijn een toeristische trekpleister geweest.Om de originele schilderijen te behouden, een tweede replica grot (Lascaux II) werd opgericht dat mensen in staat stelt om de site tour zonder het vernietigen van het origineel. Het is een van de meer populaire sites in Frankrijk, dus ga vroeg op de dag of u kunt niet een kaartje te krijgen.

Chenoceau - Dit is het 16e eeuwse kasteel dat een rivier, die is gelegen in de Loire-vallei overspant.In de zomer, de kastelen van de Loire hebben soms speciale licht-en geluidseffecten. Chenoceau staat bekend als een van de mooiste schermen hebben.

Mont Ste. Michel - Oorspronkelijk kon je alleen het kasteel te bereiken als de zee woonde.Nu is er een verhoogde weg voor toeristen om veilig door te geven aan de retraite zonder zorgen over getijden of drijfzand. De abdij werd begonnen in het jaar 1144. Swing door de stranden in Noord-Normandië als je hier klaar bent naar de plaats waar Hitler terug in de D-Day invasie werd geduwd zien.

Chateau de Comtal - Dit kasteel in de buurt van Carcassonne werd gebouwd in de 1100s.Tijdens de Inquisitie, Kruisvaarders marcheerden op het kasteel te rout Katharen. Het en de muur van de middeleeuwse Cite van Carcassonne zijn nog steeds veel als ze waren honderden jaren geleden.

Abdij van Cluny - Deze abdij was ooit de grootste en meest krachtige in heel Europa.De bisschop beweerde kracht gelijk die van de paus. Nu, het is alleen in puin, een monument voor hoe ver de grote kan vallen.

Bordeaux - Gevestigd in wijnland, deze stad beweert rond 850.000 inwoners.Bezoek het Grand Theatre, maar eerst stoppen bij de toeristische dienst om meer informatie over rondleidingen door het 1773 gebouw te leren. Place du Parlement heeft prachtige voorbeelden van 18e-eeuwse architectuur. Als uw interesse is in de wijn van de streek, net buiten de stad, Mouton-Rothschild is de enige wijngaard steeds open voor het publiek.

Nice - De stad bevat ongeveer 350.000 mensen.Het heeft vele musea en het Palais Lascaris, een 1648 paleis met interessante Vlaamse wandtapijten.

Kasteel van Versailles - Louis XIV's poging om zijn eigen hoofdstad bouwen vanuit het niets is spectaculair.Gelegen in de buurt van Parijs, werd het paleis begon in de jaren 1660. Vandaag is het nog steeds een paar van de staat taken, maar ook als een populaire reisbestemming.

Chateau d'Usse - Gebouwd in de jaren 1400, is het bekend vanwege het oorspronkelijke kasteel van Doornroosje.

Oradour-sur-Glane-Op 10 juni 1944, de Nazi's liep in dit dorp en systematisch vermoord de hele stad (meer dan 600 mannen, vrouwen en kinderen).Veel van de soldaten werden vervolgens gedood in de Slag om Normandië. Als die van de overlevende soldaten voor de rechter werden gebracht, werden ze niet zwaar gestraft. Als gevolg hiervan, de stad verlieten het verwoest dorp zoals het was en bewoog een beetje westen, waar het nu heeft een bevolking van ongeveer 2000. Het dorp en een memorial museum stand vertellen degenen die een bezoek aan "Remember", zodat het niet meer zal gebeuren.

Klimaat:

Frankrijk heeft een gematigd klimaat voor het grootste deel, maar het verschuift in een mediterraan klimaat in het zuiden en een Alpine klimaat in de bergen. De Atlantische gematigde zone heeft regenachtige winters zonder veel sneeuw en milde zomers. Het mediterrane klimaat in het zuiden heeft droge, hete zomers en natte koele winters. In de bergen is het kouder met hoogte-en regen meer.
De zomers laatste van juni tot september dat kan zo heet als 25 ° C en milde koele winters van november tot maart, dat kan bevriezen in de bergen, maar over het algemeen zijn ° C. Het regent de meeste maanden en heeft een gemiddelde van 24 centimeter per jaar ..

Economie:

Franse economie leunt zwaar op service en productie. Het land is ongelooflijk zelfvoorzienend in voedselproductie en exporteert eten, wijn, champagne, en een aantal gefabriceerde goederen. Frankrijk doet import aardolie en aardolieproducten en andere industriële producten. Ze hebben een BBP van $ 2250000000000 (USD) per jaar. Frankrijk is een deel van de EU en maakt gebruik van de euro (€) als munteenheid.

Vervoer:

De drie belangrijkste internationale luchthavens voor Frankrijk liggen allemaal rond Parijs: Charles de Gaulle, Orly, en de kleinere Beauvais.Luchthavens zijn ook gevestigd in de grote steden, waaronder Nantes, Lyon, Lourdes, Marseille, Bordeaux, Toulouse, en van Nice.
Taxichauffeurs niet geloven dat je aan kwam Frankrijk ergens heen.In plaats daarvan, ze denken dat je ze ingehuurd voor een rondleiding. Verwachten dat de lange weg met hen vertragen bij grote attracties nemen.
Busdienst is uitgebreid maar niet altijd veilig in sommige wijken. Het is ook niet gemakkelijk om meer dan een stuk bagage bij zich te dragen. Buschauffeurs niet graag lange tijd te wachten op toeristen om dingen te laden. Ze zijn ook gevoelig voor het wegrijden met uw items als je ze niet van tevoren te informeren over wat je doet. Onnodig te zeggen, die bijna altijd op tijd lopen.
Bij gebruik van de trein, moet u uw kaartje af te stempelen voor het instappen. Zorg ervoor dat u vroeg aankomen als u de TGV. Deze trein is niet alleen een hoge snelheid op de sporen, het zal alleen stoppen en opent zijn deuren voor 30 seconden. Dat betekent dat iedereen moet aan en uit te krijgen in deze tijd. Het beste is om iedereen te laten uitstappen voordat je probeert om aan boord. De reguliere trein systeem is traag en minder modern.
Het huren van een auto is de leukste manier om het land te zien met zijn vele kleine kastelen en land fort huizen. De wegen zijn uitgebreid en van hoge kwaliteit. Om geld te besparen, kopen benzine bij Hypermarches voordat je op snelwegen.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen