autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Turku Luchthaven

Startpagina > Finland > Autohuur Turku Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Turku Luchthaven. Autohuur in Turku Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Turku Luchthaven

Autoverhuur Turku Luchthaven
Autohuur Turku Luchthaven

Turku Luchthaven (IATA Code: TK EU) is een relatief drukke luchthaven gelegen in het zuidwestelijke puntje van het land. Zijn enige start-en landingsbaan en twee terminals dienst ongeveer 500.000 passagiers per jaar. Het is geclassificeerd als de vierde drukste in het land. Zijn tweede terminal dient voornamelijk low cost maatschappijen.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Turku Luchthaven biedt een verscheidenheid aan regionale vervoerders die Finnair, Scandinavian Airlines, Turku Air en Wizz Air omvatten. Populaire bestemmingen zijn Helsinki, Kopenhagen, Stockholm, Dantzig, en Boekarest.

Luchthaven Faciliteiten

Als een van de grotere vliegvelden in Finland de terminals verschillende opties.Een Hallo Cafe / restaurant is beschikbaar in Terminal One en serveert volledige maaltijden. Broodjes, gebak en suites zijn beschikbaar tegen een tweede cafe na de security check-in. Cafes zijn open afhankelijk van vluchtschema's. Terminal Two biedt een verscheidenheid aan winkels en een cafe ook. Vergaderfaciliteiten op de luchthaven is geschikt voor maximaal 30 personen. Passagiers moeten zich ervan bewust dat er geen ATM is beschikbaar op de luchthaven. Gratis draadloze internetverbinding beschikbaar is. Vervoer van en naar de luchthaven wordt verzorgd door het openbaar vervoer en lokale taxidiensten. Autoverhuur diensten zijn gevestigd in beide terminals. Providers zijn onder andere Hertz, Budget, Avis, Skandia Huur, Toyota Rent, en Europcar.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen