autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Rovaniemi Luchthaven

Startpagina > Finland > Autohuur Rovaniemi Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Rovaniemi Luchthaven. Autohuur in Rovaniemi Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Rovaniemi Luchthaven

Autoverhuur Rovaniemi Luchthaven
Autohuur Rovaniemi Luchthaven

Rovaniemi Luchthaven (IATA Code: RVN) is geclassificeerd als de vijfde drukste in het land. De luchthaven bedient de regio Lapland Finland en is gelegen in het noordelijke centrale deel van Finland.Zijn enige start-en landingsbaan en terminal verwerkt zo'n 300.000 passagiers per jaar. De luchthaven ligt vlakbij de poolcirkel en dient voornamelijk charter vluchten naar vele Europese bestemmingen. Passagiers moeten zich ervan bewust dat veel vluchten worden beperkt tijdens de wintermaanden.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Luchtvaartmaatschappij luchtvaartmaatschappijen die Rovaniemi Luchthaven zijn seizoensgebonden in de natuur. Populaire dragers omvatten Arkia Israël Airlines, Adria Airways, Thomas Cook Airlines, Wizz Air en XL Airways Frankrijk. Populaire seizoensverbindingen omvatten maar zijn niet beperkt tot Tel Aviv, Athene, Berlijn, Leipzig, Boekarest, Londen, Kiev en Parijs.

Luchthaven Faciliteiten

Diensten voor de passagiers op de luchthaven van Rovaniemi zijn inclusief toegang tot Hallo Cafe dat alles van snacks tot volledige maaltijden serveert. Een kleine souvenirwinkel is beschikbaar in de terminal, zo zijn vergaderfaciliteiten met een capaciteit van 30 personen. Winkel en restaurant uur zijn gebaseerd op de vluchtschema's. Passagiers moeten zich bewust zijn is er geen ATM op de luchthaven. Gratis draadloos internet is beschikbaar in de terminal. Toegang van en naar de luchthaven wordt verzorgd door lokale taxi diensten en openbaar vervoer. Autoverhuurbalies bevinden zich op de eerste verdieping en bieden de diensten van de terminal door Skandia Rent, Toyota Rent, Europcar, Budget, Avis en Hertz.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen