autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Maarianhamina Luchthaven

Startpagina > Finland > Autohuur Maarianhamina Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Maarianhamina Luchthaven. Autohuur in Maarianhamina Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Maarianhamina Luchthaven

Autoverhuur Maarianhamina Luchthaven
Autohuur Maarianhamina Luchthaven

Marrianhamina Luchthaven (IATA Code: MHQ) is ook bekend als de luchthaven Mariehamm en is een kleine luchthaven in het cluster van eilanden voor de kust van Zuid-West -Finland.De ene baan en enkele terminal proces ongeveer 49.000 passagiers per jaar aan de lokale en regionale luchthavens en regio's.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Marrianhamina Luchthaven biedt diensten vanuit vier binnenlandse vervoerders. Nextjet diensten Stockholm en Turku. Flybe (met activiteiten die door Flybe Nordic) biedt een route naar Helsinki. Turku Air levert diensten aan Turku en Air Aland biedt twee bestemming routes naar Stockholm en Helsinki.

Luchthaven Faciliteiten

De regionale luchthaven biedt basisvoorzieningen aan passagiers, waaronder een kleine, belastingvrije winkel. Een klein cafe genaamd Baka serveert broodjes en gebak. Een vergaderruimte op de tweede verdieping van de terminal zetels een capaciteit van 12. Gratis draadloos internet is beschikbaar op de luchthaven. Alle diensten op de luchthaven openen op basis van vluchtschema's. Passagiers moeten zich ervan bewust dat er geen ATM op de luchthaven gevestigd. Toegang van en naar de luchthaven is beschikbaar via taxi en autoverhuur. Auto huren diensten worden geleverd door Rundbergs Bil & Service, Hertz en Europcar.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen