autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Kuusamo Luchthaven

Startpagina > Finland > Autohuur Kuusamo Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Kuusamo Luchthaven. Autohuur in Kuusamo Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Kuusamo Luchthaven

Autoverhuur Kuusamo Luchthaven
Autohuur Kuusamo Luchthaven

Kuusamo Luchthaven (IATA Code: KAO) is een regionale luchthaven gelegen in het noordoostelijk deel van het land. Zijn enige start-en landingsbaan en terminal voorziet in ongeveer 82.000 reizigers per jaar met minder dan 800 vluchten.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Kuusamo Luchthaven levert diensten van een paar regionale vervoerders, Finnair, Finnair (met activiteiten die door Flybe Nordic), Scandinavian Airlines, (operaties die door Blue One), en Wind Rose Aviation. Finnair en Scandinavian Airlines vliegen alleen naar Helsinki.Seizoensgebonden vluchten die door Wind Rose Aviation vervoert passagiers Kiev.

Luchthaven Faciliteiten

Kuusamo Luchthaven biedt alleen de basis in de dienstverlening aan de passagiers in en uit de regio Lapland. De Hello Cafe serveert een klein menu met broodjes, gebak en desserts en dranken van koffie tot likeur. Een vergaderzaal met een capaciteit van 18 is beschikbaar op de terminal, zoals een draadloze internetverbinding. Een kleine duty-free shop is geopend afhankelijk van vluchtschema's. Twee kinderopvang speelplekken zijn gepland voor de ontwikkeling in de nabije toekomst op de luchthaven. Toegang van en naar de luchthaven is met het openbaar vervoer en taxi. Autoverhuur balies bevinden zich in de terminal en worden geleverd door Avis, Europcar, Budget, Hertz en Sixt.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen