autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Kittilä Luchthaven

Startpagina > Finland > Autohuur Kittilä Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Kittilä Luchthaven. Autohuur in Kittilä Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Kittilä Luchthaven

Autoverhuur Kittilä Luchthaven
Autohuur Kittilä Luchthaven

Kittilä Luchthaven (IATA Code: KTT) is gelegen in het noordelijke deel van Finland en dient als een belangrijke luchthaven voor de noordelijke regio's van het land.Het is gelegen binnen de poolcirkel. Een landingsbaan en terminal serveren iets meer dan 200.000 passagiers per jaar uit binnen-en seizoensgebonden chartervluchten.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Een aantal regionale luchtvaartmaatschappijen zijn die luchthaven Kittilä, waaronder Finnair, Norwegian Air Shuttle, Scandinavian Airlines (met activiteiten die door Blue One), Thomas Cook Airlines en Thompson Airways. Finnair biedt routine vluchten naar Ivalo en Helsinki.Andere vluchten zijn seizoensgebonden en omvatten routes naar Zürich, Manchester, Parijs, Glasgow, Kopenhagen, Turku, en East Midlands.

Luchthaven Faciliteiten

De regionale luchthaven biedt een cafe / restaurant dat lichte maaltijden, sandwiches, snacks en gebak geserveerd. De Hello Cafe serveert ook dranken van koffie tot likeur. Een nieuwigheid / cadeauwinkel is beschikbaar in de terminal. Twee zalen zijn beschikbaar op de luchthaven met een capaciteit tussen de 15 en 35 mensen.De luchthaven biedt wel een sauna aan passagiers, gratis draadloos internet, en een traditionele tipi met een capaciteit van 50, uitgerust met een kleine kitchenette voor koffie. Een speeltuin voor de kinderen bevindt zich na de veiligheidscontrole, zoals een brievenbus. De luchthaven heeft geen geldautomaten. Toegang van en naar de luchthaven is met de shuttle diensten, bus, taxi en huurauto. Huurauto aanbieders omvatten Scandia Rent, Hertz, Avis en Europcar.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen