autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Kajaani Luchthaven

Startpagina > Finland > Autohuur Kajaani Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Kajaani Luchthaven. Autohuur in Kajaani Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Kajaani Luchthaven

Autoverhuur Kajaani Luchthaven
Autohuur Kajaani Luchthaven

Kajaani Luchthaven (IATA Code: KAJ) is een regionale luchthaven die diensten Midden-Finland.De luchthaven is vooral als een tussenstop voor aansluiting vluchten naar Helsinki. De kleine luchthaven biedt een baan en een kleine terminal dat ongeveer 78.000 passagiers per jaar verwerkt met iets meer dan 1000 vluchten van en naar Helsinki.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Kajaani Luchthaven biedt de diensten van een luchtvaartmaatschappij - regionale Flybe Nordic. De luchtvaartmaatschappij biedt een enkele bestemming route naar Helsinki.

Luchthaven Faciliteiten

Kajaani Luchthaven biedt het absolute minimum voor de diensten aan de reizigers. Activiteiten richten zich op de check-in, bagage en vertrek activiteiten. Een kleine Air Cafe gelegen in de belangrijkste terminal biedt een aantal van gebak, snacks en snoep en koffie en andere dranken (inclusief drank). Het cafe is gelegen net voor de security check-in. Een kleine nieuwigheid winkel is ook beschikbaar in de terminal voordat het door beveiligingspoortjes. Een kleine vergaderzaal is gelegen op het terrein met een capaciteit van 15 personen. Gratis draadloos internet is beschikbaar. Auto huren op de luchthaven worden verzorgd door Scandia Rent, Europcar, Hertz, Budget en Avis. Balies bevinden zich in de buurt van de informatie en de security check gebied.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen