autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Jyväskylä Luchthaven

Startpagina > Finland > Autohuur Jyväskylä Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Jyväskylä Luchthaven. Autohuur in Jyväskylä Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Jyväskylä Luchthaven

Autoverhuur Jyväskylä Luchthaven
Autohuur Jyväskylä Luchthaven

Jyväskylä Luchthaven (IATA Code: JYV) is een andere regionale luchthaven gelegen in het zuidelijke centrale deel van het land. De locatie in het midden van het Lake District fungeert als hub voor reizigers op weg naar Helsinki.De belangrijkste landingsbaan en terminal van de luchthaven proces ongeveer 89.000 passagiers van ongeveer 15.000 vluchten van en naar Helsinki.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Jyväskylä Luchthaven biedt diensten via een binnenlandse luchtvaartmaatschappij - Flybe Nordic. De luchtvaartmaatschappij biedt een bestemming route naar Helsinki.

Luchthaven Faciliteiten

Jyväskylä Luchthaven biedt basisdiensten aan de passagiers. De single cafe restaurant gelegen in de terminal is geopend op weekdagen en serveert chartervluchten ook. De terminal is geopend van 's morgens tot' s avonds in het weekend en uren zijn gebaseerd op de vertrekkende en aankomst vluchten. De terminal opent 2 ½ uur voor de geplande vertrektijd. Een kleine vergaderruimte naast het restaurant Jyväskylä en heeft een capaciteit van 20 personen. Gratis draadloos internet is beschikbaar. Vervoer van en naar de luchthaven is beschikbaar via de lokale bussen en taxi diensten. Autoverhuur diensten worden geleverd door Scandia Rent, Europcar, Hertz, Budget en Avis.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen