autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Helsinki Luchthaven

Startpagina > Finland > Autohuur Helsinki Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Helsinki Luchthaven. Autohuur in Helsinki Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Helsinki Luchthaven

Autoverhuur Helsinki Luchthaven
Autohuur Helsinki Luchthaven

Helsinki Luchthaven is ook bekend als Helsinki-Vantaan Luchthaven (IATA code: HDL) en is de belangrijkste internationale luchthaven die het land van Finland.Het is gelegen in het zuidelijke puntje van het land langs de Golf van Finland kustlijn. De luchthaven is geclassificeerd als van de vierde grootste in Scandinavië. Het bedient circa 15 miljoen passagiers van de drie startbanen en twee terminals. De luchthaven biedt een aantal vaste-en chartervluchten en heeft erkenning gekregen als een van de beste luchthavens ter wereld het meest bekend om zijn punctualiteit.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Helsinki Luchthaven fungeert als een belangrijke hub voor tal van vervoerders die Finnair, Blue One, Nordic Global Airlines, Norwegian Air Shuttle en Tulfly Nordic omvatten. Tal van internationale en binnenlandse luchtvaartmaatschappijen dienen als de luchthaven, waaronder Aeroflot, American Airlines (seizoensgebonden vluchten naar Chicago ), British Airways ( Londen ), Japan Airlines ( Tokyo ), en Turkish Airlines ( Istanbul ).Finnair biedt binnenlandse en internationale routes naar Boedapest, Stockholm, Oslo, Genève, Wenen, Zürich, Praag, en tal van andere bestemmingen.Seizoensgebonden vluchten worden ook verstrekt aan locaties, zoals Dubrovnik, Izmir, Dublin en Visby.

Luchthaven Faciliteiten

Helsinki Luchthaven biedt een grote verscheidenheid aan voorzieningen en diensten voor reizigers die cafes en restaurants te nemen. Probeer het Cafe Picnic of Richie's Gourmet Hot Dogs voor snelle, leuke gerechten. De luchthaven biedt tax-free en duty-free luchthaven winkels zoals Stockmann of Alko. Een speelkamer voor de kinderen houdt de kleintjes bezet. Lounges, toegang tot internet en WiFi bieden mogelijkheden voor zakenreizigers. Een apotheek, geldautomaten, en roken gebieden bevinden zich ook in de belangrijkste terminal. Vervoer van en naar de luchthaven wordt vergemakkelijkt door de lokale bus en taxi. Autoverhuurbedrijven zijn vertegenwoordigd door Avis, Budget, Hertz, Europcar en Sixt.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen