autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Enontekiö Luchthaven

Startpagina > England > Autohuur Enontekiö Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Enontekiö Luchthaven. Autohuur in Enontekiö Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Enontekiö Luchthaven

Autoverhuur Enontekiö Luchthaven
Autohuur Enontekiö Luchthaven

Enontekiö Luchthaven (IATA Code: ENF) is een kleine luchthaven ten dienste van de regio in het noordwesten van Finland. De luchthaven heeft een start-en landingsbaan en terminal die ongeveer 16.000 passagiers per jaar verwerkt. De faciliteit is voornamelijk toegankelijk via chartervluchten uit binnenlandse regio's rond Finland.Reizigers moeten zich ervan bewust dat de vluchten niet beschikbaar zijn dagelijkse en wordt geadviseerd om contact op de luchthaven om vluchtschema's te bepalen.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

De regionale luchthaven voorziet niet regelmatig geplande vluchten of in het buitenland. Interair biedt een seizoensgebonden charter naar Norwich en Air 100 (met activiteiten die door Central Connect Airlines) biedt seizoensgebonden vluchten naar Helsinki.Passagiers wordt geadviseerd dat de vluchten naar Helsinki niet voorkomen op een dagelijkse basis en moet daarom contact opnemen met de luchthaven voor scheduling opties.

Luchthaven Faciliteiten

Diensten op de luchthaven zijn in principe beperkt tot personenauto transfers. Een klein cafe op de luchthaven biedt een verscheidenheid aan warme en koude dranken en lichte snacks en eten. Een kleine tipi voor vergaderingen ligt ook dicht bij de terminal en biedt plaats aan maximaal 30 personen. Geen geldautomaten bevinden zich in de terminal. Passagiers hebben toegang tot gratis draadloos internet in de terminal gebouw. Degenen die autoverhuur opties worden geadviseerd om aanbieders of toegangsdiensten gevestigd in nabijgelegen Enontekiö noemen.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen