autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Finland

Startpagina > Finland

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Finland. Autohuur in Finland omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Top luchthavens

Helsinki Luchthaven

from 24,-

per day

 

Oulu Luchthaven

from 22,-

per day

         

Tampere Luchthaven

from 23,-

per day

 

Rovaniemi Luchthaven

from 25,-

per day

 

Alle luchthavens

 

Enontekiö Luchthaven

Helsinki Luchthaven

Hyvinkää Luchthaven
Ivalo Luchthaven
Joensuu Luchthaven
Jyväskylä Luchthaven
Kajaani Luchthaven
Kemi Tornio Luchthaven

Kittilä Luchthaven

Kokkola Luchthaven

Kuusamo Luchthaven
Lappeenranta Luchthaven
Maarianhamina Luchthaven
Mikkeli Luchthaven
Oulu Luchthaven

Pori Luchthaven

Rovaniemi Luchthaven
Savolinna Luchthaven
Seinäjoki Luchthaven
Tampere Luchthaven
Turku Luchthaven
Vaasa Luchthaven

Varakaus Luchthaven

Gids Finland

Autoverhuur Finland
Autohuur Finland

Inleiding:

Finland grenst in het westen en zuiden van de Oostzee.Zweden ligt aan de westkant van het, en sommige van Noorwegen bochten rond over het noorden van het land.Rusland is in het oosten, en Estland is naar het zuiden.Het is bekend om zijn rendieren, het noorderlicht (aurora borealis), sauna's, en zijn invloeden.

Bevolking en taal:

De bevolking van Finland is ongeveer 5,5 miljoen. Hoewel 84% van de bevolking is evangelisch-lutherse, 14% beweert geen religie. Zowel de Finse en de Zweedse zijn de officiële talen, maar Engels wordt regelmatig onderwezen op scholen. Vanwege de unieke culturele achtergrond, sommige bevolking spreekt Russische of Sami.
Finnen make-up 93% van de etnische bevolking, maar Zweden zijn de grootste minderheid van 6%. De Sami mensen zijn native rendierherders in het noorden die zich vastklampen aan hun tradities. Russen, Esten, en zigeuners (Rome) zijn de andere belangrijke etnische minderheden.

Grote steden en toeristische bestemmingen:

Helsinki - De hoofdstad heeft een bevolking van ongeveer 600.000.In 1550 ad, Helsinki werd opgericht als een handelsstad. Bezoek Soumenlinna (Kasteel van Finland), dat is een voormalig eiland fort. Let ook op de Ateneum Art Museum met een enorme collectie van de klassieke kunst, de Designmuseo, gevuld met Finse ontwerpen, de Helsinki Lutherse kathedraal, gebouwd als een eerbetoon aan de groothertog van Finland, en het Nationaal Museum van Finland, met zijn uitstekende tentoonstellingen op de Finse geschiedenis.

Kasteel van Hame - Dit is het kasteel gemaakt van baksteen is gerestaureerd tot zijn oorspronkelijke grandeur.Gelegen in Hämeenlinna, het kasteel ooit diende als een gevangenis.

Espoo - Espoo heeft een bevolking van ongeveer 250.000.Interessante bezienswaardigheden zijn de Espoo Museum of Modern Art, dat is ondergebracht in een oude drukkerij, het Museum van Uurwerken (tijd), en de Espoon Kartano (een herenhuis met structuren uit 1700).

Fiskars Dorp - Huis van de beroemde schaar en een museum bijhouden van de industrieën van het dorp, Fiskars heeft een prachtig landschap in combinatie met de industriële geschiedenis. Bezoek Bianco Blu om uit eerste hand hoe glas wordt gemaakt leren of verken de Bassi herenhuis.

De Aland Eilanden - Deze eilanden huis vele kerken, waaronder de kerk van St. Olaf gebouwd in de jaren 1200 en de Geta kerk uit de jaren 1400.

Olavinlinna Castle - Gebouwd in 1400, dit kasteel was oorspronkelijk gebouwd op Russische bodem om Zweden te beschermen tegen de Russen.

Vantaa - Vantaa is een stad met een bevolking van ongeveer 200.000.Bezoek de Viherpaja Japanse en Cactus Gardens en zie de interessante tentoonstelling over vleesetende planten.Daarnaast is het Finse luchtvaartmuseum hier gevestigd.

Turku - Deze stad heeft een bevolking van around180, 000.Kasteel van Turku is de beroemdste bezienswaardigheid met historische tentoonstellingen in zijn 13e-16e eeuwse structuren. De Kathedraal van Turku is een ander gebouw dat heeft overleefd uit de oudheid. Bent u geïnteresseerd in hoe dingen gemaakt zijn, bezoek de Loustarinmaki Handicrafts Museum.

Tampere - Tampere heeft een bevolking van 220.000.De Amurin Tyolaiskorttelimuseo of Museum van de werkenden van Volkshuisvesting geeft inzicht in hoe de arbeiders woonden 1880-1970. Ontdek waar de wereldberoemde ontmoeting tussen Lenin en Stalin deed zich voor in het Lenin Museum. Ook van belang is de Sarkanniemen Huvikeskus, een recreatiecentrum met een uitkijktoren, de dierentuin en kunstcentrum.

Klimaat:

Het klimaat van Finland is gematigd in het zuiden en arctische in het noorden. Zomers lopen van mei tot september en hebben temperaturen van 13 ° C-22 ° C. In de winter (november-april), verwachten sneeuw weer met temperaturen in het bereik van -3 ° C--9 ° C. In het noorden, kunnen temperaturen in de winter gaan zo laag als -45 ° C tijdens de dag, maar de zomer kan de temperatuur oplopen tot een warme 25 ° C. Elk jaar, Finland krijgt een gemiddelde van 27 centimeter regen.

Economie:

De GPD Finland is bijna 200 miljard (USD) per jaar. Als lid van de EU, Finland maakt gebruik van de euro (€) als munteenheid. De economie is gebaseerd off van de productie, hout, mijnbouw, service en technologie. Finland exporteert transportvoertuigen, hout en houtproducten, chemicaliën, elektronica en onderdelen, papier en pulp, metaal, machines en uitrusting. Vervoermaterieel, chemische producten, voedsel, graan, staal, machines, en petroleum behoren tot de items meest geïmporteerde.

Vervoer:

De internationale luchthaven van Helsinki-Vantaa is de belangrijkste luchthaven in Finland.Er zijn ook luchthavens in Turku, Mariehamn, Tampere, en Savolinna.
Mensen die ervoor kiezen om hun auto te huren zullen genieten van toegankelijke wegen als ze reizen over het land. Benzinestations in Helsinki en op hoofdwegen zijn 24 uur per dag geopend.
Taxi's zijn erg duur en zullen hun tarieven baseren op hoeveel passagiers reist.
Als u van plan om te reizen met de bus, moet u controleren voortdurend de schema's omdat ze vaak veranderen. Sommige landelijke gebieden hebben slechts een bus per week. Lokale bussen rijden een gereduceerd schema op zaterdag, feestdagen, en de zomers.
De trein netwerk is slecht ontwikkeld in Finland en bestaat niet in het noordelijke deel van het land.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen