autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Manila Luchthaven

Startpagina > Filippijnen > Autohuur Manila Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Manila Luchthaven. Autohuur in Manila Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Manila Luchthaven

Autoverhuur Manila Luchthaven
Autohuur Manila Luchthaven

Bekend als de internationale luchthaven van Manilla of Ninoy Aquino International Luchthaven, de luchthaven van Manilla (IATA code MNL) dient Manilla en de omliggende steden. De luchthaven is de belangrijkste toegangspoort tot de Filipijnen en biedt passagiers verbindingen naar binnenlandse luchtvaartmaatschappijen. Jaarlijks, de Manila Luchthaven ziet meer dan 29 miljoen passagiers waardoor het een van de drukste luchthavens ter wereld! De luchthaven is een hub voor tal van luchtvaartmaatschappijen, bevat vier terminals en beschikt over een primaire baan met secundaire landingsbaan.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Vier terminals, vracht en algemene luchtvaart bieden diensten aan miljoenen passagiers per jaar. De Manila Luchthaven is een hub voor AirAsia Zest, Tigerair Filippijnen, Cebu Pacific, PAL Express en Philippine Airlines.Talloze nationale en internationale luchtvaartmaatschappijen ook gebruik maken van de faciliteiten van Manila Luchthaven waaronder Asiana Airlines, Emirates, Delta Airlines, United Airlines en Gulf Air.Populaire bestemmingen zijn Los Angeles, Hongkong, Seoul-Incheon, Sydney en Londen-Heathrow.

Luchthaven Faciliteiten

Tal van voorzieningen worden verstrekt uit elk van de vier terminals met inbegrip van duty-free shops, restaurants, passagierslounges, autoverhuur en kinderopvang. Openbaar vervoer opties omvatten taxi en pendeldienst naar last minute hotels. Passagiers op zoek naar zelfstandigheid met een huurauto hebben grote bedrijven om uit te kiezen zoals Alamo, Hertz, Pacific Blue Transport, Nationaal, JS Travel & Tours en Europcar.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen