autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Filippijnen

Startpagina > Filippijnen

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Filippijnen. Autohuur in Filippijnen omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

 

Alle luchthavens

 

Cebu Luchthaven

Manila Luchthaven

 

Gids Filippijnen

Autoverhuur Filippijnen
Autohuur Filippijnen

Introductie

De Filippijnen is een archipel in Zuidoost-Azië bestaat uit meer dan zevenduizend eilanden gelegen tussen de Filippijnse Zee en de Zuid-Chinese Zee. De Filippijnen is het enige Zuidoost-Aziatische land dat geen land grenzen deelt met een ander land. Nabijgelegen buren omvatten Indonesië, Maleisië, Palau, en China.

Naast het feit dat het tekstbericht hoofdstad van de wereld, met meer dan 350 miljoen sms'jes verstuurd elke dag, de Filippijnen is ook de plaats waar karaoke werd uitgevonden.

Bevolking en taal

De bevolking van de Filippijnen 'is ongeveer 104 miljoen, bestaande uit een grote verscheidenheid aan etnische groepen, met inbegrip van Tagalog, Cebuano, en Ilocano. De officiële talen zijn Filippijnse, die is gebaseerd op Tagalog en Engels, maar er zijn acht andere belangrijke dialecten.

Het land blijft in de eerste katholiek, maar er zijn groeiende evangelische en islamitische bevolkingsgroepen.

Grote steden en toeristische bestemmingen

De Filippijnen 'grootste steden zijn over het algemeen deel uit van het grotere gebied van Manilla. Quezon City heeft een bevolking van 2.680.000 mensen, terwijl Manilla, de podiumkunsten centrum van het land, zelf heeft 1.670.000.Gelegen op het eiland Mindanao, Davao (aantal inwoners 1.480.000) staat bekend om zijn mooie stranden, duiken en resorts in Mount Apo.

Cebu, de eerste Spaanse nederzetting in de Filipijnen, heeft 845.000 inwoners. De stad biedt casino, goud cursussen en ongerepte stranden.

De provincie Banaue is beroemd om zijn rijstterrassen, wandel-en fietspaden. Eco-toeristen worden aangetrokken grotendeels onaangetast, wild gevuld omgeving Palawan eiland.

Klimaat

De Filippijnen heeft een tropisch klimaat. De zomer is het regenseizoen met zware regenval, de winters zijn koel en droog. Manila en andere laaggelegen gebieden zijn heetst van maart tot mei. De gemiddelde temperatuur in het jaar varieert van 73 ° tot 90 ° F (23 ° tot 32 ° C).

Economie

De peso is de munteenheid voor een land dat een agrarische samenleving getransformeerd naar een economie op basis van de industrialisatie, met name de diensten en industriële sectoren. De groei van de binnenlandse product (BBP) is $ 221.000.000.000. De top export zijn halfgeleiders en elektronische producten, koperen producten, aardolieproducten, kokosolie, en fruit. De invoer omvatten minerale brandstoffen, machines en transportmiddelen, ijzer en staal, textiel, granen, chemicaliën en plastic.

Vervoer

Bij de landing op Ninoy Aquino International Luchthaven (NAIA), is de makkelijkste manier om van de luchthaven naar uw hotel vangen van een gele taxi. Bezoekers worden aangespoord om ervoor te zorgen dat de bestuurder met behulp van de meter. Op NAIA, kunnen bezoekers ook een auto met chauffeur regelen via Avis om u rond.

Naast NAIA, andere luchthavens zijn de Diosdado Macapagal International Luchthaven en Clark International in Angeles), de internationale luchthaven van Zamboanga, General Santos International Luchthaven, en Mactan Cebu International Luchthaven.

De Filippijnen heeft meer dan zevenduizend eilanden zo boot reizen is een gemeenschappelijke wijze van vervoer. Boten genaamd bangkas, die variëren in grootte, worden gebruikt voor het eiland hoppen.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen