autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Fiji

Startpagina > Fiji

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Fiji. Autohuur in Fiji omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

 

Alle luchthavens

 

Nadi Luchthaven

 

 

Gids Fiji

Autoverhuur Fiji
Autohuur Fiji

Inleiding:

Fiji is gelegen in de zuidwestelijke Stille Oceaan. U kunt dit eiland natie noorden van vinden Nieuw-Zeeland, ten oosten van Australië en Indonesië, ten zuiden van Tuvalu, Futuna, en Wallis, en ten westen van Tonga en de Samoas.Het is beroemd om zijn stranden en de geschiedenis van kannibalisme. Het is ook een toonaangevende exporteur in de fles water.
Toen de Britten regeerde het land, ze geïmporteerd mensen uit Indië als contractarbeiders op de gebieden werken. Tot op de dag, Indiërs bewonen de eilanden, maar ze hebben niet de rechten van de inheemse Fijiërs hebben.

Bevolking en taal:

De bevolking van Fiji is ongeveer 950.000 en Engels is de officiële taal. Echter, de taal van Fiji, Hindi en Urdu worden ook veel gesproken. Als het gaat om religie, 65% van het land is Christelijk, 30% is hindoe, en er is een kleine minderheid (6%) van de moslims.
Etnisch, is de natie voornamelijk samengesteld uit die inheems in Fiji (57%), maar de geïmporteerde Indianen make-up 38%. Banabans werden getransplanteerd naar Fiji en bewonen hun eigen eiland (Rabi). Hun geboorte-eiland, banaba of Ocean Island, werd gekocht van onder hen en ze gebruikt het geld om hun huidige heiligdom kopen. Onder andere minderheden, zal u Rotumans op Rotuma evenals Chinezen en Europeanen vinden.
Mannen en vrouwen een bezoek aan Fiji dient bescheiden te kleden. Badpakken zijn vereist. Bij het verkennen van de natie, is het belangrijk om een ​​aantal mensen vragen wanneer u een vraag heeft. Soms Fijians zal antwoorden met wat ze denken dat je wilt in plaats van wat juist is om te horen.

Grote steden en toeristische bestemmingen:

Suva - De hoofdstad heeft een bevolking van ongeveer 90.000.Als een gemeente, bevat een derde van de gehele bevolking van Fiji. Oorspronkelijk een geboortedorp, werd het de hoofdstad van Fiji in 1877 ad. De Fiji-museum is gevestigd in Suva en is het oudste museum in de Stille Zuidzee. Als u geïnteresseerd bent in de valuta, bezoek de munt tentoonstelling te bezichtigen in de Reserve Bank of Fiji, of als u liever bloemen, de Thurston Botanische Tuin heeft een grote verscheidenheid van tropische bloemen, of als u liever grafstenen, de Suva Cemetery is zeer kleurrijk . De University of the South Pacific is ook vermeldenswaard. Het bevat zowel de traditionele Vale in Bose hut en de Oceanië Centrum voor Kunst en Cultuur.

Lautoka Sugar Mill - Deze molen is gelegen in Nadi (bevolking ongeveer 50.000).Het is de grootste suikerfabriek in het zuidelijk halfrond. Hoewel je niet kunt een rondleiding in de molen, kunt u de meeste van de actie zien van de poort.

Sigatoka - Deze stad, met een bevolking van ongeveer 10.000, is gelegen nabij het ​​Sigatoka Sand Dunes.De duinen vaak verschuiven en ontdekken menselijke resten, en ze hebben ook een mahonie bos om hun expansie te voorkomen. U vindt er ook de Tavuni Hill Fort in Sigatoka. Het fort werd door inboorlingen in de jaren 1700 en vernietigd door de Britten in 1876.

De tuin van de Sleeping Giant - Ten noorden van Nadi (bevolking 40.000), deze orchidee tuin werd opgericht door acteur Richard Burr en bevat meer dan 2000 variëteiten van de bloem.

Viseisei Village - Hoewel dit dorp enigszins is gemoderniseerd, is het relatief eenvoudig om iemand te laten zien rond (een traditionele noodgedwongen) te vinden.Breng een goedkope kilo kava te geven als een geschenk aan het hoofd en haal je hoed en zonnebril alvorens te betreden. Bezoek de kerk en er rekening mee dat de stoel van het opperhoofd is hoger dan het altaar.

Nausori - Nausori heeft een bevolking van ongeveer 50.000.Het bevat de langste brug in Fiji - de Rewa River Bridge. U vindt er ook de Syrië Monument, ter herdenking van het wrak van de Syrië.

Savusavu - Met een bevolking van ongeveer 3000, Savusavu is de thuisbasis van de kunstnijverheidscentrum (waar je inheemse volkskunst kunt bekijken), Copra Shed Marina (een toeristische hub met een klein historisch display) en de Waisali Rainforest Reserve (die het beschermt laatste van inheemse regenwoud Fiji's).

Levuka - Deze stad was ooit de hoofdstad van Fiji met een bevolking van 1.300.De Maristen Convent School bevindt zich achter de kerk van het Heilig Hart en werd gebouwd in 1882. De levuka Community Center heeft veel voorwerpen tentoongesteld, waaronder een kans om het mysterie van de op te lossen Joyita.

Labasa - Labasa heeft een bevolking van 30.000.De belangrijkste plaatsen om te bezoeken zijn ten zuiden van de stad, waar u een Indiase Vuurlopen Tempel en een hangbrug zal vinden.

Klimaat:

De Fijisch klimaat is een tropisch zeeklimaat. Het hele jaar door is het warm en ontvangt 120 centimeter regen op het gemiddelde. De zomer is vochtig en duurt van oktober tot maart met temperaturen van gemiddeld rond de 31 ° C. Winter heeft de neiging om droger dan de zomer met temperaturen die meestal tussen de 21 ° C-29 ° C.
Fiji heeft een orkaan seizoen van november tot april en ontvangt ongeveer twee orkanen per jaar. Bekijk het weer als je in deze tijd reist.

Economie:

Aanvankelijk had de Britten bouwden de economie van Fiji op de export van suikerriet. Hoewel dit nog steeds een belangrijk deel van de economie, toerisme, visserij, en goudwinning zijn gestegen in belang.
Fiji heeft een GPD van 3,5 miljard (USD). De Fijisch dollar (F $) is haar monetaire munt. De invoer van Fiji worden gebruikt om de toeristische dienstverleners, zoals voedsel, vervaardigde goederen, machines, olieproducten en brandstoffen, en transport apparatuur te stimuleren. Het exporteert ongeraffineerde goud, gebotteld water, suiker, kleding, en ingeblikte vis. Onlangs heeft Fiji geprobeerd om een ​​toenemend aantal fabrikanten aan te trekken naar het eiland om het economisch belang toenemen.

Vervoer:

De belangrijkste internationale luchthaven is in Suva. Er zijn ook luchthavens in Nadi, Levuka, Lebasa en Savusavu.Ferries (welke auto's dragen) en watervliegtuigen zijn beschikbaar om u van en naar de meer afgelegen eilanden.
Er zijn meer dan 3.000 mijl (4.800 km) van wegen. Hoewel benzinestations dicht op zondag, zal een 4WD kunt u zelfs het interieur van de schoonheid van de eilanden zien.
Fiji heeft geen trein systeem op dit moment. De bussen rijden tussen steden, maar er zijn geen berichten geplaatst keer. De snelbus maakt paar haltes dus zorg ervoor dat het zal u laten gaan waar u wilt gaan voordat het kopen van een ticket. De Via Highway stopt overal. Verwachten dat het een lange tijd om je waar je naartoe gaat te krijgen. Geen van de bussen zijn voorzien van airconditioning, en u kunt niet reserveren. Soms kan ze een beetje druk.
Als u ervoor kiest om een ​​taxi te nemen, zorg ervoor dat de bestuurder schakelt de meter aan wanneer u krijgen inch Taxichauffeurs zal niet altijd weer op hun airco, zelfs als ze wordt gevraagd om het te doen. U moet controleren om te zien of het volume van de muziek is aanvaardbaar voor het invoeren van de auto, want dit is een andere instelling kunnen ze niet maken. Ook verwachten dat ze je onder druk voor herhalingsaankopen.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen