autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Kuressaare Luchthaven

Startpagina > Estland > Autohuur Kuressaare Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Kuressaare Luchthaven. Autohuur in Kuressaare Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Kuressaare Luchthaven

Autoverhuur Kuressaare Luchthaven
Autohuur Kuressaare Luchthaven
Estland is een kleine republiek gelegen in de Baltische regio van Noord-Europa en wordt omringd door Rusland aan de ene kant en Zweden en Finland anderzijds.Het land biedt bezoekers aan de regio gemakkelijke toegang tot tal van bestemmingen en vakantie plekken. Kuressaare Luchthaven (IATA Code: URE) is gelegen op het belangrijkste eiland van de westelijke kustlijn van het land. De twee start-en landingsbanen en de belangrijkste terminal dienen ongeveer 20.000 passagiers per jaar.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Als een regionale luchthaven, wordt de faciliteit bediend door twee grote luchtvaartmaatschappijen. Avies biedt Tallinn als haar belangrijkste route. Luftverkehr Friesland Harle biedt seizoensgebonden vluchten naar Ruhnu.

Luchthaven Faciliteiten

De belangrijkste terminal van de regionale luchthaven niet bieden een breed scala aan voorzieningen en diensten voor de passagiers. De luchthaven wordt vooral gebruikt als een tussenstop of verbindingspunt naar andere bestemmingen. Luchthaven uren variƫren en zijn afhankelijk van vluchtschema's. Reizigers moeten de luchthaven website voor de luchthaven en de werking uur controleren. De luchthaven biedt wel basic WiFi internet, ATM en kansen wisselkantoor. De accommodatie biedt tevens een sauna, een vergaderruimte en een gastenverblijf voor rust en ontspanning. Vervoer van en naar de luchthaven is beschikbaar via bus en taxi. Autoverhuur diensten worden geleverd door Hertz, PolarRent en regionale vervoerders.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen