autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Estland

Startpagina > Estland

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Estland. Autohuur in Estland omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

 

Alle luchthavens

 

Kuressaare Luchthaven

Tallinn Luchthaven

 

Gids Estland

Autoverhuur Estland
Autohuur Estland

Inleiding:

De Oostzee wraps rond noordelijke en westelijke boarder Estland. Estland is ten zuiden van Finland, ten noorden van Letland, en ten westen van Rusland.Het is bekend om zijn prachtige eilanden, muziekfestivals en houtproducten.

Bevolking en taal:

Estland heeft ongeveer 1,3 miljoen mensen wonen. De grootste religie in Estland is secularisme. In feite, slechts 29% van de bevolking beschouwt zichzelf religieus. Van deze 14% identificeren met de Estse Evangelisch Lutherse Kerk en 13% zijn een deel van de Russisch-Orthodoxe Kerk.
De officiële taal van Estland is de Estse, maar Russische en Finse worden ook gesproken. Engels is populair in gebieden waar sprake is van een grote hoeveelheid van het toerisme, en u kunt ook inboorlingen, die Duits en Frans spreken vinden.
Cultureel, 69% van de bevolking is de etnische Esten met een Fins-Oegrische achtergrond. Russen samen 25% van de bevolking. Ze zijn overblijfselen van de dagen dat Rusland heerste over de natie. U vindt er ook Finnen, Wit-Russen en Oekraïners.

Grote steden en toeristische bestemmingen:

Tallinn - De hoofdstad heeft een bevolking van ongeveer 400.000.Het is de oudste hoofdstad van Europa en werd gesticht rond 5000 jaar geleden. Bezoek de Toompea Castle, dat de eerste houten kasteel was, zie de architectuur in de oude binnenstad, en verken de moderne en hedendaagse kunst van het Kumu Art Museum.

Tartu - Tartu heeft een bevolking van ongeveer 100.000.Hier vindt u het Estonian National Museum, dat meer dan een miljoen Estse artefacten heeft en geeft een uitgebreid overzicht van de Estse geschiedenis vinden. De KGB Cellen Museum is gehuisvest in het oude hoofdkantoor van de KGB, en zal u gedetailleerd inzicht in het geven Russische inlichtingendienst.De Tartu Art Museum biedt niet alleen de kunst van de beroemde Esten, maar ook het gebouw leunt aan de kant, waardoor het een wonder op zich.

Narva - Er is een bevolking van ongeveer 60.000 in Narva.U kunt een bezoek van de middeleeuwse, Deense, Hermann Castle of reizen over de rivier naar de gereconstrueerde, Russische, Ivangorod Fortress. Voor een ander soort dynastie symbool, zie de Kreenholm Manufacturing Company, die de grootste katoen fabriek in Europa tijdens zijn tijd was.

De Moniste Openluchtmuseum - Dit museum kunt u de geschiedenis leren door voorbeeld.Hier kan je touw, spinnen garen, en rollen linnen maken. Als je je ooit afgevraagd hoe moeilijk het was om een ​​brand stenen tijdperk stijl te starten, kunt u uit de eerste hand leren hier.

Pärnu - Deze badplaats heeft een bevolking van ongeveer 44.000.Voor architectonische schoonheid, bezoek St. Catherine's Cathedral, een barokke stijl kerk, de Ammende Villa, gebouwd in de stijl van Art Nouveau in 1905, en de Tallinn Gate (Gustav's Gate), dat is de laatst overgebleven voorbeeld van wat de stadsmuren zou hebben uitgezien als toen ze nog stonden.

Saaremaa Island - U kunt dit eiland te bereiken door eerst het nemen van de veerboot naar Muhu en dan oversteken van de dijk.Vilsandi National Park is hier evenals de Kihelkonna Kerk, de Mihkli Farm Museum, en de Angla Windmolens.

Piusa Sand Caves - Deze grotten zijn gelegen langs de rivier de Piusa noorden van Obinitsa.Meer dan vijf soorten wilde vleermuizen zijn beschermd in deze oude silica mijnen.

Klimaat:

Estland heeft een gematigd klimaat, maar de Oostzee regelt de temperaturen langs de kust meer dan nu het geval de temperaturen in het binnenland. Zomer (juni-augustus) varieert van 11 ° C-22 ° C met een gemiddelde van 3 centimeter regen per maand, en in de winter (december-maart) varieert van -2 ° C--11 ° C. Omdat het land krijgt een gemiddelde van 2 centimeter of meer neerslag per maand en heeft meer dan 100 regendagen per jaar, is het belangrijk altijd een paraplu te dragen bij een bezoek.

Economie:

Estland is een onderdeel van de Europese Unie en maakt gebruik van de euro (€) voor valuta. Het BBP is ongeveer 27 miljard (USD). En elektronica, informatietechnologie, hout en houtproducten, en de dienstensector al rijden de economie.Estland importeert machines en uitrusting, textiel, voeding, en transport apparatuur. Het exporteert hout, houtproducten en papier, voedsel, meubels, textiel, metalen en chemische producten.

Vervoer:

De luchthaven Lennart Meri Tallinn en Tartu-Ulenurme Luchthaven zijn de belangrijkste internationale luchthavens in Estland.Pärnu, Kuressaare en Kärdla hebben kleinere luchthavens.
De trein in Estland is sterk bezuinigen. Service is beperkt, en er zijn geen korting pasjes beschikbaar. Verwacht niet dat de dienstregeling worden bijgewerkt, en ze kunnen helemaal niet worden afgedrukt.
Bussen zijn duurder dan treinen, maar de schema's zijn regelmatiger. Als je bagage te stuwen, zal het extra kosten. Het is altijd een goed idee om uw tickets op voorhand als het reizen tussen steden.
Reizen met de auto is de makkelijkste en snelste manier om u te verplaatsen in Estland. Koplampen moet branden op alle tijden en je moet tanken voordat het verlaten van elke stad.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen